Το OnePlus 12 επιστρέφει με ένα μοναδικό χρώμα που μοιάζει με πέτρινη επιφάνεια. Στο teaser trailer, η εταιρεία αναδεικνύει τη φιλοσοφία του τηλεφώνου.

Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι η μετακίνηση του slider alert από τα αριστερά στα δεξιά, για να δημιουργηθεί χώρος για την κεραία του streaming παιχνιδιού. Το βίντεο δεν παρέχει πολλές λεπτομέρειες για το τηλέφωνο, αλλά αντικατοπτρίζει τον συνδυασμό τεχνολογίας και φύσης που αναμένεται.

Η νέα έκδοση του τηλεφώνου OnePlus, το OnePlus 12, απευθύνεται στους gamers με μια καινοτόμο αλλαγή. Η εταιρεία μεταφέρει το ρυθμιστικό ειδοποίησης στη δεξιά πλευρά για να δημιουργήσει χώρο για μια νέα gaming κεραία που υπόσχεται βελτιωμένο σήμα και μείωση της καθυστέρησης κατά 15%. Η εταιρεία επισημαίνει ότι η βέλτιστη θέση για τις κεραίες gaming είναι στη δεξιά πλευρά, καθώς το τηλέφωνο κατά τη χρήση βρίσκεται σε οριζόντια θέση. Παρόλα αυτά, αυτή η εστίαση δεν συνάδει απόλυτα με την φιλοσοφία “φύσης” που προβάλλει η εταιρεία. Περισσότερες λεπτομέρειες για το τηλέφωνο, όπως ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 3

και η οθόνη 2K, αναμένεται να αποκαλυφθούν κατά την πλήρη αποκάλυψη της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: OnePlus 12 με Snapdragon 8: Ντεμπούτο στην Κίνα στις 5 Δεκεμβρίου

Το OnePlus 12 φέρνει σημαντική αναβάθμιση στην κάμερα Hasselblad, με κύριο αισθητήρα 50 MP της Sony και τηλεφακό με περισκοπικό ζουμ 64 MP, 3X. Οι διαθέσιμες επιλογές χρωμάτων περιλαμβάνουν το “κενό” λευκό, το μαύρο και ένα πράσινο με ενδιαφέρουσα σχεδίαση, που μοιάζει με μάρμαρο. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην εμπειρία του χρήστη και προσθέτει λειτουργίες όπως το “rain touch”. Με αυτές τις καινοτομίες, η OnePlus στοχεύει να ανταγωνιστεί στην αγορά των προηγμένων Android τηλεφώνων.

Πηγή: gizmodo.com