Το Resident Evil 4 remake (RE4) θα φέρει μια σημαντική ενημέρωση που θα κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον. Στις 8 Δεκεμβρίου, η έκδοση PS5 του Resident Evil 4 θα προσθέσει VR mode στο παιχνίδι.

“Το Resident Evil 4 VR Mode υποστηρίζει την πλήρη καμπάνια της κύριας ιστορίας και προσφέρει ένα πρόσθετο επίπεδο immersion στην αποστολή διάσωσης του Leon S. Kennedy“, αναφέρεται στο δελτίο τύπου. “Η εμπειρία επιτρέπει στους παίκτες να δουν τον τρομακτικό κόσμο απευθείας μέσα από τα μάτια του Leon και να απολαύσουν το περιβάλλον του με την οθόνη 4K HDR του PlayStation VR2“.

Αν η προοπτική να εξοντώνετε ζόμπι σε VR mode σας φαίνεται πολύ δύσκολη το RE4VR θα διαθέτει λειτουργία shooting range που θα σας επιτρέπει να εγκλιματιστείτε στα χειριστήρια και να δοκιμάσετε τα είδη όπλων που θα χρησιμοποιήσει ο Leon.

Δείτε επίσης: Το Stalker 2 βραβεύεται ως το ‘Most Wanted’ παιχνίδι

Επίσης, το αρχικό Resident Evil 4 έχει τη δική του έκδοση VR διαθέσιμη στο Meta Quest 2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το VR mode είναι ένα μόνο μέρος της ενημέρωσης που λαμβάνει το Resident Evil 4 remake. Γενικά, το παιχνίδι είναι αρκετά δημοφιλές και είναι ένα από τα παιχνίδια που επιλέχθηκαν να κάνουν ντεμπούτο τους στο Apple iPhone 15 Pro μαζί με το Resident Evil Village, το Death Stranding και το Assassin’s Creed

Mirage.

Δείτε επίσης: Dragon’s Dogma 2: Ένα από τα καλύτερα Action-RPG του 2024!

Με την προσθήκη του VR mode, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τον κόσμο του Resident Evil 4 με πολύ πιο εμπλουτισμένο τρόπο. Το VR mode θα προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία παιχνιδιού, καθώς οι παίκτες θα μπορούν να αισθανθούν ότι βρίσκονται πραγματικά μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού.

Με τη χρήση της εικονικής πραγματικότητας, οι παίκτες θα μπορούν να δουν τα γραφικά και τα περιβάλλοντα στοιχεία του παιχνιδιού με πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια και ρεαλισμό, προσφέροντας ένα πιο εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Splatoon 3: Η Nintendo Ανακοινώνει το Frosty Fest Event

Επιπλέον, με την προσθήκη του VR mode, οι παίκτες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον του παιχνιδιού με πολύ πιο φυσικό τρόπο. Θα μπορούν να κινηθούν ελεύθερα στον χώρο, να ανακαλύψουν κρυφά αντικείμενα και να αλληλεπιδρούν με τους χαρακτήρες και τα αντικείμενα του παιχνιδιού με πολύ μεγαλύτερη αίσθηση πραγματικότητας.

Το Resident Evil 4 VR Mode κυκλοφορεί στο PSVR2 8 Δεκεμβρίου.

Πηγή: www.theverge.com