Υπήρξαν περισσότερες πιθανές διαρροές για το GTA 6, και αυτή τη φορά η πηγή τους μπορεί να είναι ο γιος ενός προγραμματιστή της Rockstar.

Οι διαρροές φαίνεται να είναι αληθινές, χάρη σε κάποιες έρευνες από την κοινότητα του Grand Theft Auto.

Διαβάστε ακόμα: Grand Theft Auto 6: Επίσημη ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα, τρέιλερ τον Δεκέμβριο

Μετά την ανακοίνωση της Rockstar για το πρώτο τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 που θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε η πλήρης εκστρατεία διαφήμισης για το παιχνίδι. Αν και η κυκλοφορία του παιχνιδιού δεν αναμένεται να γίνει σύντομα, οι θαυμαστές ανυπομονούν για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επόμενη έκδοση της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών. Παρά τις προσπάθειες της Rockstar να αποφύγει τις διαρροές σχετικά με το παιχνίδι, οι προγραμματιστές δεν είχαν προβλέψει αυτό το σενάριο.

Αρχικά δημοσιεύτηκε στο TikTok ένα σύντομο βίντεο που αποκαλύπτει τον χάρτη του Grand Theft Auto 6, εμφανίζοντας έναν ορίζοντα της πόλης μέσα στο παιχνίδι, πριν μετακινηθεί σε έναν αυτοκινητόδρομο. Έρευνα από οπαδούς του Grand Theft Auto αποκάλυψε ότι ορισμένα κτίρια στο βίντεο ταιριάζουν με κτίρια που εμφανίζονται σε άλλες διαρροές οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί. Ωστόσο, το άτομο που βρίσκεται πίσω από αυτές τις διαρροές υποστηρίζει ότι γνωρίζει το γιο ενός προγραμματιστή της Rockstar.

Μετά από ερωτήσεις του χρήστη του Twitter GTA 6 News, αποκάλυψε επιπλέον ότι το παιχνίδι

θα περιλαμβάνει τρεις μεγάλες πόλεις και τέσσερις “υποπόλεις”, με μια μεγάλη λίμνη να βρίσκεται στο κέντρο του χάρτη. Ο χάρτης του Grand Theft Auto 6 θα είναι περίπου διπλάσιος από το Los Santos του Grand Theft Auto 5.

Δεν είναι ακόμα σαφές εάν το συγκεκριμένο βίντεο προέρχεται πραγματικά από τον γιο του προγραμματιστή της Rockstar, αλλά φαίνεται να δείχνει το Grand Theft Auto 6 να τρέχει σε έναν υπολογιστή σε κάποια μορφή λειτουργίας προγραμματιστή. Έτσι, αυτό το καθιστά αληθές.

Δείτε σχετικά: Grand Theft Auto 6: Διέρρευσαν βίντεο και source code

Καθώς η ανακοίνωση της Rockstar για το τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 έσπασε τα ρεκόρ του Twitter, η αποκάλυψη του παιχνιδιού στις 5 Δεκεμβρίου αναμένεται να προκαλέσει αναστάτωση στο διαδίκτυο. Το παιχνίδι αυτό θα είναι η πρώτη προσθήκη στο franchise Grand Theft Auto από το 2013 και μετά την τεράστια επιτυχία του Red Dead Redemption 2 της Rockstar το 2018, οι θαυμαστές είναι ενθουσιασμένοι για την επόμενη ναυαρχίδα.

Πηγή: gamerant.com