Το Google Messages παρουσίασε μια ενημερωμένη σχεδίαση για το πεδίο σύνθεσης κειμένου, παρέχοντας ένα αποκλειστικό shortcuts bar.

H Google εορτάζει το ένα δισεκατομμύριο χρηστών του RCS προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή Google Messages. Τώρα, φαίνεται ότι η αναβάθμιση συνεχίζεται, καθώς η εταιρεία εκδίδει ένα νέο update που φέρνει ανασχεδιασμένο πεδίο κειμένου με μια ειδική μπάρα συντομεύσεων. Έτσι, τώρα, με τον ανασχεδιασμό, το πεδίο κειμένου καταλαμβάνει τον μεγαλύτερο μέρος της οθόνης και παρέχει μια αφιερωμένη περιοχή με συντομεύσεις.

Δείτε ακόμα: Πώς να επιλέξετε το ιδανικό κινητό τηλέφωνο για εσάς;

Προηγουμένως, το πεδίο RCS/κειμένου καταλαμβανόταν τρία τέταρτα του χώρου και, όταν πατούσατε για να ξεκινήσετε να γράφετε, έκρυβε τα κουμπιά προσθήκης, γκαλερί και Magic Compose κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης. Τώρα, με τη νέα ενημέρωση, το Google Messages έχει ένα αριστερά στοιχισμένο πεδίο κειμένου με ένα κουμπί emoji, ένα κουμπί γκαλερί, το Magic Compose και το νέο εικονίδιο πλήκτρου επιπλέον, το οποίο τώρα βρίσκεται μέσα σε έναν κύκλο εντός του πεδίου κειμένου.

Επίσης, το voice recorder αναβαθμίζεται με τα Moods να έχουν ξεχωριστό χώρο έξω από το πιλ κειμένου. Όπως σημειώνεται, κάποιοι βρίσκουν περίεργο το ότι το πεδίο κειμένου στο Google Messages είναι τώρα αριστερά, ακόμα κι αν τα μηνύματα που στέλνονται εμφανίζονται δεξιά. Μια άλλη αλλαγή που θα παρατηρήσετε είναι η νέα διεπαφή που εμφανίζεται όταν εισέρχεστε σε λειτουργία πληκτρολόγησης.

Όταν ξεκινάτε να πληκτρολογείτε σε ένα νέο περιβάλλον χρήστη, το πλαίσιο κειμένου διαχωρίζεται σε δύο γραμμές. Στο πάνω μέρος βρίσκεται το πεδίο κειμένου, ενώ στην κάτω μπάρα συγκεντρώνονται όλες οι συντομεύσεις σας. Αυτό διευκολύνει τη χρήση των συντομεύσεων, αλλά ενδέχεται να απαιτήσει λίγο χρόνο για προσαρμογή. Ορισμένοι χρήστες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δοκιμών Google Messages έχουν ήδη παρατηρήσει αυτήν την ανασχεδίαση του πεδίου κειμένου με μια ειδική μπάρα συντομεύσεων, αλλά ακόμη δεν έχει επικρατήσει ευρέως.

Δείτε επίσης: Playstation: Διαγράφει τηλεοπτικές εκπομπές από τη βιβλιοθήκη των χρηστών

Καθώς το Google Messages εξελίσσεται και προχωρά, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν περαιτέρω ενημερώσεις και βελτιώσεις που στοχεύουν στο να ενισχύσουν την επικοινωνία και να απλοποιήσουν τις διαδικασίες ανταλλαγής μηνυμάτων. Μείνετε συντονισμένοι για επερχόμενες εξελίξεις και ενημερώσεις από την Google, καθώς προσπαθούν να προσφέρουν στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον τομέα των μηνυμάτων.

Πηγή πληροφοριών: https://www.sammobile.com