Το OnePlus 12 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα, αλλά πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη, η εταιρεία παρουσίασε τις προδιαγραφές της μπαταρίας και της φόρτισης του τηλεφώνου, οι οποίες εντυπωσιάζουν.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της OnePlus στο Weibo, το εν λόγω τηλέφωνο θα διαθέτει μια εντυπωσιακή μπαταρία χωρητικότητας 5400mAh, κάτι που το καθιστά μια μεγαλύτερη επιλογή σε σύγκριση με πολλές από τις κορυφαίες συσκευές Android που υπάρχουν στην αγορά. Αν συγκρίνουμε τις μπαταρίες των Galaxy S23 Ultra και Pixel 8 Pro που διαθέτουν χωρητικότητα 5000mAh και 5050mAh αντίστοιχα, είναι εμφανές ότι το OnePlus 12 προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από αυτά τα δύο τηλέφωνα.

Δείτε σχετικά: OnePlus Open: Ανταποκρίνεται Επιτυχώς σε Δοκιμές Αντοχής

Φυσικά, αυτή η ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία θα τροφοδοτήσει μια οθόνη OLED 2K με μέγιστη φωτεινότητα 4500 nits, που είναι σχεδόν διπλάσια από το Pixel 8 Pro. Έτσι, είναι άξιο περιέργειας να δούμε πόση αυτονομία μπορεί να προσφέρει η μπαταρία σε αυτές τις συνθήκες.

Στις προδιαγραφές του OnePlus 12 εντάσσεται και η ενσύρματη φόρτιση με ισχύ 100 W και ασύρματη φόρτιση με ισχύ 50 W. Και οι δύο μέθοδοι φόρτισης μπορούν να φορτίσουν το τηλέφωνο αντίστοιχα σε 26 και 55 λεπτά. Μετά την απουσία ασύρματης φόρτισης στο εντυπωσιακό OnePlus 11, είναι ευχάριστο να διαπιστώνουμε ότι αυτή η δυνατότητα

επιστρέφει για τον διάδοχό του.

Τέλος, η OnePlus ανακοίνωσε ότι το τηλέφωνο θα είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη με βαθμολογία IP65. Αν και η αντοχή στη σκόνη είναι αρκετά αξιοπρεπής, η αντοχή στο νερό είναι χαμηλότερη σε σύγκριση με τα καλύτερα τηλέφωνα Android. Με βαθμολογία “5”, πιθανότατα δεν θα βυθίζατε το τηλέφωνο στο νερό, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να αντέχει σε υγρασία.

Συγχρόνως, αναμένουμε την παρουσία του συστήματος κάμερας Hasselblad, του επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 και μνήμης έως 24 GB RAM.

Διαβάστε περισσότερα: OnePlus 12: Θα σας εκπλήξει με το νέο Alert Slider!

Το OnePlus 12 θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Κίνα στις 5 Δεκεμβρίου.

Πηγή: androidcentral.com