Η ενημέρωση 23H2 των Windows 11 εισήγαγε μια σειρά νέων δυνατοτήτων και διορθώσεων στο λειτουργικό σύστημα που δημιούργησε η Microsoft.

Ενώ η κυκλοφορία της προεπισκόπησης του Copilot είναι συναρπαστική, πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει μειωμένες επιδόσεις μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης 23H2. Αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, η Microsoft παρέχει μια λύση. Ωστόσο, η διαδικασία είναι κάπως περίπλοκη.

Δείτε επίσης: Νέα λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στα Windows 11

Παρόλο που δεν έχουμε παρατηρήσει σημαντικές αλλαγές στην απόδοση του υπολογιστή μας μετά την ενημέρωση στην έκδοση 23H2, άλλοι χρήστες έχουν αναφερθεί στα επίσημα φόρουμ της Microsoft για να εκφράσουν την ανησυχία τους για αυτό το ζήτημα. Ένας από αυτούς τους χρήστες ανέφερε ότι ο φορητός υπολογιστής HP Pavilion 2020 άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα κατά την εκτέλεση παιχνιδιών μετά την ενημέρωση.

Ευτυχώς, η Microsoft παρείχε μια λύση σε έναν χρήστη που παραπονέθηκε και κοινοποίησε την επιδιόρθωση στο Reddit. Παρόλα αυτά, η εταιρεία δεν έχει δώσει ακριβείς λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο η ενημέρωση των Windows 11 23H2 επηρεάζει την απόδοση. Αν ανήκετε στους ατυχείς χρήστες που αντιμετωπίζουν απώλεια απόδοσης μετά την ενημέρωση, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δείτε εάν επιλύουν το πρόβλημα.

  1. Set-ExecutionPolicy Unrestricted
  2. Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και ενεργοποιήστε τη CPU από τις ρυθμίσεις BIOS. Οι ακριβείς οδηγίες θα διαφέρουν ανάλογα με τη CPU που χρησιμοποιείτε. Αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να αναζητήσετε οδηγίες από την Google.

Πραγματοποιήστε εκ νέου εκκίνηση των Windows και στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι η Λειτουργία Ακεραιότητας Μνήμης είναι ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις των Windows, στην ενότητα Απομόνωση Πυρήνα. Η Microsoft δηλώνει ότι αυτή η ενέργεια θα ενισχύσει την ασφάλεια και θα επιλύσει πιθανά προβλήματα απόδοσης που προκύπτουν από την ενημέρωση των Windows 11 23H2.

Σύμφωνα με το χρήστη που μοιράστηκε αυτή την ενημέρωση, αυτή η ενέργεια επέτρεψε τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή του, τόσο καλά όσο πριν από την ενημέρωση.

Διαβάστε περισσότερα: Godeal24 Black Friday Deal: Windows 11 με 7.50 € και Lifetime Office 2021 με 14.85€

Πηγή: bgr.com