Το Beeper Mini είναι μια εφαρμογή που λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ Android και Mac Mini, προσφέροντας πρόσβαση στις λειτουργίες iMessage.

Αυτή η εφαρμογή εγγυάται ασφάλεια των μηνυμάτων, ενώ η εγκατάσταση του Beeper Mini στο Android είναι εύκολη και γρήγορη μέσω του Google Play.

Διαβάστε περισσότερα: Apple: Μεγάλη αλλαγή στο iMessage το επόμενο έτος

Η εγκατάσταση του Beeper Mini δεν απαιτεί σύνδεση στο Apple ID κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, αλλά μπορείτε να προσθέσετε το Apple ID αργότερα για ενεργοποίηση λειτουργιών iMessage. Η σύνδεση με το Google κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης γίνεται για εγγραφή στον διακομιστή API του Beeper. Το Beeper Mini αποθηκεύει τα διαπιστευτήριά σας τοπικά πριν τα στείλει στους διακομιστές της Apple. Η εφαρμογή μεταφέρει απρόσκοπτα τις προηγούμενες SMS συνομιλίες σας στο iMessage. Παρέχει βασικές λειτουργίες όπως διαχείριση συνομιλιών, αποστολή μηνυμάτων κ.λπ. Το Beeper Cloud (αρχική εφαρμογή Beeper) θα υποστηρίξει στο μέλλον όλες τις υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων του αρχικού Beeper.

Η εφαρμογή Beeper Mini προσφέρει επί του παρόντος υποστήριξη μόνο για iMessage, αλλά παρέχει σημαντικές λειτουργίες. Παρακάτω βρίσκεται μια λίστα με τις βασικές δυνατότητες που υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή στο iMessage μέσω της εφαρμογής Beeper Mini.

  • Μηνύματα
  • Ομαδικές συνομιλίες
  • Εικόνες και βίντεο υψηλής ανάλυσης
  • Επεξεργασία και κατάργηση αποστολής μηνυμάτων
  • Αντιδράσεις emoji με ένα απλό άγγιγμα
  • Φωνητικά μηνύματα
  • Αυτοκόλλητα και GIF

Το Beeper προσφέρει ορισμένες βασικές δυνατότητες του iMessage, όπως τα μηνύματα, αλλά δεν υποστηρίζει λειτουργίες όπως η κοινή χρήση τοποθεσίας, τα εφέ μηνυμάτων και οι κλήσεις FaceTime. Επίσης, τα παιχνίδια iMessage δεν υποστηρίζονται, και υπάρχει πιθανότητα να μην υποστηριχθούν ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, αν κρίνετε ότι το Beeper Mini καλύπτει τις βασικές σας ανάγκες, τότε ίσως να είναι μια καλή εναλλακτική λύση.

Δείτε επίσης: Nothing Chats: Η Εφαρμογή που Φέρνει το iMessage στο Android

Πηγή: androidauthority.com