Το Project Shaolin, το Xbox παιχνίδι των Wu-Tang Clan, διαρρέει κάποιες βασικές λεπτομέρειες για το gameplay του τίτλου.

Πληροφορίες για το Project Shaolin έκαναν την εμφάνισή τους τον Οκτώβριο του 2021, μετά από τη διαρροή της NVIDIA που αποκάλυψε ονόματα κώδικα για παιχνίδια υπό ανάπτυξη.

Ένα από αυτά τα διαρρεύσαντα έργα ήταν το Shaolin, και οι αναφορές που ακολούθησαν περιέγραψαν ένα RPG τρίτου προσώπου με μεσαιωνική μάχη και συνεργασία τεσσάρων παικτών. Τα μέλη του Wu-Tang Clan θα είχαν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου του soundtrack και στοιχείων όπως λεία, όπλα και εξοπλισμός από τους εχθρούς.

Ανάπτυξη στην Brass Lion Entertainment, νέο στούντιο που ιδρύθηκε το 2019 από τον Manveer Heir. Σύμφωνα με ενημερωμένες πληροφορίες, το παιχνίδι βρίσκεται στο στάδιο Alpha.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη πρώην IT υπάλληλος για επίθεση hacking

Το κυρίαρχο στοιχείο του gameplay είναι οι γρήγορες μεσαιωνικές μάχες σε third-person (τρίτο πρόσωπο), με έμφαση στον αλληλένδετο χαρακτήρα της μουσικής και της μάχης.

Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά όπλα, τα οποία προσφέρουν διαφορετικά και μοναδικά στυλ παιχνιδιού (μονό ή διπλό σπαθί κλπ.). Είναι γνωστό ότι το παιχνίδι περιλαμβάνει έναν τεράστιο κατάλογο μουσικής του Wu-Tang Clan, τον οποίο έχει ανασχεδιάσει κυρίως ο παραγωγός και DJ Just Blaze για το παιχνίδι.

Η συμμετοχή του Wu-Tang Clan δεν περιορίζεται μόνο στη μουσική, καθώς όλα τα εννέα μέλη του Wu-Tang Clan είναι επίσης επιλέξιμα και λειτουργούν ως περιορισμένο power-up για τον παίκτη, προσφέροντας απίστευτες κινήσεις, αυξημένη υγεία και άλλα.

Δείτε ακόμα: Beeper Mini: Android εφαρμογή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iMessage

Το συλλεγμένο λάφυρο και τα αντικείμενα ενσωματώνονται στο κεντρικό κοινωνικό κέντρο του παιχνιδιού, που ονομάζεται “Neighborhood”. Εκεί, οι παίκτες μπορούν να πουλήσουν το λάφυρό τους, να ακούσουν μουσική και να επιδείξουν τις μοναδικές επιλογές μόδας τους μεταξύ τους.

Πηγές επεσήμαναν ότι το παιχνίδι θα αποτελέσει ένα “καλωσορίσμα για όλους τους παίκτες” και θα επικεντρωθεί σε χαρακτήρες από τις κοινότητες BIPOC (Black, Indigenous, People of Color) και ιστορικά αποκλεισμένες. Το Insider Gaming δεν κατάφερε να λάβει μια ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας από τις πηγές του, αλλά η δράση υποδηλώνει ότι το παιχνίδι μπορεί να είναι ακόμα ένα ή δύο χρόνια μακριά, τουλάχιστον.

Το gameplay που αποστάληκε στο Insider Gaming υπό τον όρο ότι το υλικό δεν θα δημοσιευτεί και η πηγή θα παραμείνει ανώνυμη, παρουσιάζει ένα στιλ animation παρόμοιο με το Into The Spider-verse.

Δείτε επίσης: Ζήνα το Βράδυ: Πόσο γρήγορα μπορούν να χακάρουν τις έξυπνες συσκευές;

Όσον αφορά τη συνολική εικόνα, το παιχνίδι είναι φωτεινό, πολύχρωμο και έχει anime στυλ.

Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ελεύθερα τον εκτεταμένο κόσμο, ο οποίος περιγράφεται ως “διασταυρούμενος τα όρια της πραγματικότητας”.

Πηγή πληροφοριών: https://insider-gaming.com