Ένας μεγάλος διαγωνισμός που αφορά τους gamers ξεκινά σύντομα, με κονσόλες αξίας άνω των 100.000 λιρών. Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να συμμετάσχετε δωρεάν και μπορείτε να κερδίσετε από το σπίτι σας.

Δείτε επίσης: Xbox Series S: Νέα έκδοση 1 TB έρχεται το Σεπτέμβριο

Διαθέσιμες είναι 200 ​​φορητές κονσόλες παιχνιδιών και φορητοί υπολογιστές, ιδανικοί για παίκτες που είναι πάντα εν κινήσει.

Οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα από τα 100 Steam Deck OLEDs με αποθηκευτικό χώρο 1TB. Αυτή είναι η νεότερη έκδοση του Steam Deck από την Valve, με βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας και μια όμορφη, πλούσια OLED οθόνη. Το μοντέλο που διατίθεται είναι το μοντέλο 1TB, το οποίο είναι το πιο ακριβό μοντέλο που πωλείται για £569.

Οι συμμετέχοντες από τις ΗΠΑ μπορούν να συμμετάσχουν για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα Steam Deck, αλλά είναι επίσης επιλέξιμοι για να κερδίσουν ένα από τα 100 Lenovo Legion Gos. Το Lenovo Legion Go είναι μια εναλλακτική λύση για το Steam Deck, η οποία είναι ανοιχτή σε περισσότερες διαδικτυακές πλατφόρμες από το Steam.

Στο περιβάλλον των Windows OS, μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε παιχνίδια χωρίς προστασία DRM, καθώς και παιχνίδια από άλλα καταστήματα όπως αυτά της Epic Games.

Δείτε ακόμα: Xbox Series X / S: Πώς να ενημερώσετε τις κονσόλες σας;

Αυτά κοστίζουν περισσότερο από το Steam Deck, περίπου στα £699 / $699. Ο διαγωνισμός αυτός θα ξεκινήσει μόλις ξεκινήσει η εκπομπή The Game Awards στις 7 Δεκεμβρίου, στις 4:30μ.μ. PT / 7:30μ.μ. ET και στις 8 Δεκεμβρίου στη 1:30π.μ. GMT.

Τα Game Awards είναι το αντίστοιχο των βραβείων Όσκαρ για τα video games, όπου απονέμονται οι μεγαλύτερες βραβεύσεις στον κόσμο του gaming.

Η παράσταση διαρκεί από τρεις έως τέσσερις ώρες και θα περιλαμβάνει πάνω από 30 βραβεία και εκατοντάδες τρέιλερ παιχνιδιών.

Μπορείτε να συμμετέχετε σε κάθε διαγωνισμό έως και τέσσερις φορές, εισάγοντας το email σας, συνδέοντας τον λογαριασμό σας στο Steam και ακολουθώντας συγκεκριμένους λογαριασμούς στο Twitter

. Οι νικητές θα επιλεγούν τυχαία από τον αριθμό των συμμετοχών που θα λάβουν οι διαγωνισμοί.

Δείτε επίσης: Microsoft Xbox: Η εξέλιξη της δημοφιλούς κονσόλας video game

Από τις πιο δημοφιλείς κονσόλες παιχνιδιών είναι το Sony PlayStation, το Microsoft Xbox και το Nintendo Switch. Αυτές οι τρεις κονσόλες έχουν κατακτήσει την αγορά των παιχνιδιών και έχουν εκατομμύρια οπαδούς παγκοσμίως. Κάθε κονσόλα έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.

Το Sony PlayStation είναι γνωστό για την υψηλή ποιότητα γραφικών και την εκτεταμένη συλλογή παιχνιδιών της. Έχει επίσης εντυπωσιακές αποκλειστικότητες παιχνιδιών που μπορεί να παίξει μόνο ο κάτοχος της κονσόλας. Το PlayStation 5 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της σειράς και προσφέρει ακόμα πιο εξελιγμένη τεχνολογία και χαρακτηριστικά.

Το Microsoft Xbox είναι γνωστό για την ισχυρή απόδοση και την ευελιξία του. Έχει μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών και προσφέρει επίσης υπηρεσίες συνδρομητικής πρόσβασης όπως το Xbox Game Pass. Η πιο πρόσφατη έκδοση, το Xbox Series X, προσφέρει εξαιρετική απόδοση και υποστηρίζει ανάλυση 4K και υψηλό ρυθμό ανανέωσης.

Το Nintendo Switch είναι μια φορητή κονσόλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν φορητή συσκευή, είτε σαν σταθερή κονσόλα που συνδέεται στην τηλεόραση. Έχει μια μοναδική συλλογή παιχνιδιών που συνδυάζει την παραδοσιακή διασκέδαση με την καινοτομία. Το Nintendo Switch Lite είναι μια πιο φθηνή εναλλακτική έκδοση που είναι αποκλειστικά φορητή.

Πηγή: The Sun