Το κοινωνικό δίκτυο Threads που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες από τη Meta, με σκοπό να “χτυπήσει” το X, κυκλοφορεί τώρα τα tags, τα οποία λειτουργούν ουσιαστικά όπως τα hashtags σε άλλες πλατφόρμες, χωρίς το σύμβολο του hash. Περιλαμβάνουν, ακόμα, μερικές μοναδικές λειτουργίες.

Το παράθυρο σύνταξης Threads περιλαμβάνει ένα νέο κουμπί #, για να προσθέσετε tags στην ανάρτησή σας. Σε αντίθεση με τα κλασικά hashtag, το tag μπορεί να είναι μια λέξη ή μια φράση (με κενά) και δεν περιλαμβάνει το σύμβολο hash. Επομένως, η προσθήκη τους σε αναρτήσεις μοιάζει πιο φυσική μέσα στις προτάσεις. Τα tags στο Threads μπορούν επίσης να περιέχουν ειδικούς χαρακτήρες.

Δείτε επίσης: Threads: Αναμένεται επιτέλους στην Ευρώπη τον Δεκέμβριο

Όταν πληκτρολογείτε ένα tag, γίνεται αναζήτηση (σε πραγματικό χρόνο) υπαρχόντων tags και βλέπετε μια λίστα από την οποία μπορείτε να επιλέξετε το tag που θέλετε. Όμως, μπορείτε να δημιουργήσετε και ένα νέο δικό σας tag για να το προσθέσετε στην ανάρτησή σας. Ωστόσο, μπορείτε να επισημάνετε μόνο ένα topic ανά ανάρτηση για να αποφευχθεί το tag spam. Κάνοντας κλικ σε ένα tag σε μια ανάρτηση, θα ανοίξουν όλες οι αναρτήσεις στο search view.

Η προσθήκη tags σε μια ανάρτηση κάνει το post πιο εύκολα ανιχνεύσιμο στις αναζητήσεις του topic, αν και όλες οι αναφορές των χρησιμοποιούμενων λέξεων-κλειδιών εμφανίζονται στην ίδια οθόνη

αναζήτησης, ανεξάρτητα από το αν έχουν επίσης επισημανθεί οι αναρτήσεις στις οποίες περιλαμβάνονται ή όχι.

Δείτε επίσης: Threads: Τώρα μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας χωρίς να επηρεαστεί το Instagram

Το Threads φέρνει τώρα τα tags (παρόμοια με τα hashtags)

Προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος να ταξινομηθούν οι αναζητήσεις χρονολογικά. Επίσης, το Threads δεν διαθέτει ακόμα κάποιο trending section.

Δείτε επίσης: Threads: Τελικά Αποκτά Edit Button χωρίς να απαιτείται συνδρομή!

Πρόσφατα, η Meta αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει το κοινωνικό δίκτυο Threads και στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυτόν τον μήνα. Το Threads κυκλοφόρησε για το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου τον Ιούλιο ως εναλλακτική λύση στο όλο και πιο πολωτικό X του Elon Musk, που προηγουμένως ήταν γνωστό ως Twitter. Το Τhreads έφτασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες στην πρώτη του εβδομάδα, αλλά έχει παρουσιάσει κάποια μείωση. Η πλατφόρμα που ανήκει στη Meta έχει περίπου 73 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε σύγκριση με τα 365 εκατομμύρια του X. Η διεύρυνση στην ΕΕ θα αυξήσει αναμφίβολα την παγκόσμια συμμετοχή του Thread, αλλά ο χρόνος θα δείξει πόσο γρήγορα και σε ποιο βαθμό.

Πηγή: www.macrumors.com