Αν και το iPhone σου αποθηκεύει αγαπημένες αναμνήσεις σε φωτογραφίες και βίντεο, η περιορισμένη χωρητικότητά του συχνά απαιτεί επιπλέον λύσεις. Μία πρακτική επιλογή είναι η μεταφορά αυτών των φωτογραφιών και βίντεο σε ένα USB flash drive, παρέχοντας μια απλή λύση αποθήκευσης. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μεθόδοι διαθέσιμες γι’ αυτόν τον σκοπό.

Δείτε επίσης: Πώς να βρείτε ένα χαμένο iPhone μέσω μιας συσκευής Android;

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για περισσότερη αποθήκευση, οι κατασκευαστές έχουν δημιουργήσει συσκευές USB ειδικά για smartphones, συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας με τα iPhones. Αυτό είναι μια ανταπόκριση στη δημοφιλία των προϊόντων της Apple και τις εξελίξεις στην τεχνολογία USB. Πολλές από αυτές τις συσκευές προσφέρουν σημαντική αποθήκευση, επιτρέποντας την αποθήκευση πολλών φωτογραφιών.

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή Φωτογραφιών του iPhone περιορίζει τη μεταφορά εικόνων που δεν έχουν ληφθεί με την κάμερα της συσκευής απευθείας σε ένα Mac. Παρά τον περιορισμό αυτό, μπορείτε να ακολουθήσετε έναν απλό και χρήσιμο τρόπο, όπως αναφέρεται παρακάτω.

Για να απελευθερώσετε χώρο και να έχετε ένα επιπλέον αντίγραφο ασφαλείας, η μεταφορά των φωτογραφιών σας σε ένα USB flash drive είναι μια απλή και αποτελεσματική λύση.

Παρακάτω παρουσιάζεται ένας οδηγός βήμα προς βήμα για να σας βοηθήσει στη διαδικασία:

1.Συνδέστε το iPhone σας με τον υπολογιστή Mac σας

Ξεκινήστε συνδέοντας το iPhone σας με τον υπολογιστή Mac χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο. Μόλις συνδεθεί, αφήστε το Πρόγραμμα Φωτογραφιών να εκκινηθεί αυτόματα ή ξεκινήστε το χειροκίνητα.

Δείτε ακόμα: iPhone SE 4: Μπορεί να αποκτήσει το ‘Action Button’ του iPhone 15 Pro

2.Επιλέξτε τις φωτογραφίες

Στην εφαρμογή Φωτογραφίες, επιλέξτε τις εικόνες που θέλετε να μεταφέρετε στο flash drive. Απλά κάντε κλικ σε κάθε φωτογραφία για να την επιλέξετε. Αν θέλετε να μεταφέρετε όλες τις φωτογραφίες, μπορείτε να τις επιλέξετε όλες μαζί.

3.Ξεκινήστε το import

Αφού επιλέξετε τις επιθυμητές εικόνες, πηγαίνετε στο μενού και επιλέξτε την επιλογή “Εισαγωγή“. Αυτό το βήμα θα προκαλέσει τη μεταφορά των επιλεγμένων φωτογραφιών από το iPhone στο Mac σας.

4.Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία

Επιτρέψτε λίγο χρόνο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφοράς από το iPhone στο Mac σας. Η διάρκεια μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον αριθμό των φωτογραφιών και την ταχύτητα του iPhone και του Mac σας.

5.Συνδέστε το flash drive

Μετά τη μεταφορά των φωτογραφιών στο Mac σας, συνδέστε το USB flash drive στον υπολογιστή. Βεβαιωθείτε ότι το flash drive είναι συμβατό με το Mac σας.

Δείτε επίσης: iPhone 15 Pro: Το Action Button θα υποστηρίζει το “Translate”

6.Εντοπίστε και κάντε αντιγραφή

Εντοπίστε τις εικόνες που μόλις μεταφέρατε στον υπολογιστή Mac σας. Αντιγράψτε τις επιλεγμένες εικόνες και στη συνέχεια επικολλήστε τις στο συνδεδεμένο USB flash drive.

Πηγή: gadgetsnow