Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo, εισέρχεται στον κόσμο των επενδύσεων σε βιντεοπαιχνίδια, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τους χορηγούς που δεσμεύονται να επενδύσουν πάνω από 40 εκατομμύρια δολάρια στο UFL, σε ένα επερχόμενο ποδοσφαιρικό βιντεοπαιχνίδι free-to-play.

Δείτε επίσης: Το Minecraft έχει πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια αντίτυπα

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, γνωστός για τις επιδόσεις του στο γήπεδο, εισέρχεται στον ψηφιακό χώρο των video games. Η συμμετοχή του Ronaldo σημαίνει μια σημαντική αλλαγή στην πορεία του UFL, ανεβάζοντας τις φιλοδοξίες του για την αλλαγή του τρόπου που οι λάτρεις του ποδοσφαίρου αλληλεπιδρούν με τις εικονικές εμπειρίες των video games.

Ο Ronaldo έχει 614 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, και η συμμετοχή του εκτείνεται πέρα από απλή οικονομική δέσμευση, ανέφερε η εταιρεία. Θα συμβάλλει ενεργά στον σχεδιασμό της ανάπτυξης του UFL.

Ο Ronaldo δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτού του έργου, καθώς το UFL μπορεί να γίνει ο νέος τύπος στα παιχνίδια ποδοσφαίρου.

Δείτε ακόμα: Space Adventure Cobra: Από anime σε video game;

Πίσω από το UFL βρίσκεται η Strikerz, η μάρκα παιχνιδιών υπό την XTEN Limited, μια διεθνής εταιρεία παιχνιδιών που ιδρύθηκε το 2016. Με μια παγκόσμια ομάδα από πάνω από 200 άτομα σε τέσσερα περιφερειακά γραφεία, η Strikerz έχει ως στόχο να ανανεώσει τα παιχνίδια

προσομοίωσης ποδοσφαίρου διαδικτυακά μέσω της UFL.

Σε δήλωσή του, ο Eugene Nashilov, CEO της Strikerz, ανέφερε: “Η συμμετοχή του Cristiano Ronaldo ως εταίρου και επενδυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου και μια επιβεβαίωση του οράματός μας να δημιουργήσουμε το κορυφαίο παιχνίδι για τους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

Το UFL επικεντρώνεται στην παροχή σταθερού gameplay, ανταμοίβοντας την τακτική γνώση και τις δεξιότητες στο παιχνίδι. Επιτρέπει στους παίκτες να χτίσουν τις ομάδες τους από το μηδέν και να ανέλθουν στην κατάσταση του πρωταθλητή. Και το παιχνίδι υποστηρίζει μια φιλοσοφία δίκαιου παιχνιδιού, με έμφαση στην δεξιότητα, πάνω από μηχανισμούς πληρωμής για τη νίκη.

Δείτε επίσης: Fortnite: Η νέα σεζόν συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ παιχνιδιού

Παρόλο που η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, μια φάση κλειστού δοκιμαστικού λανσαρίσματος θα ξεκινήσει σύντομα. Οι δυνατότητες του παιχνιδιού απλώνονται στις κονσόλες PlayStation 5 και Xbox Series X και S.

Πηγή: venturebeat