Η κοινωνική πλατφόρμα του Instagram, η οποία ανήκει στη Meta, συνεχώς βελτιώνει την εφαρμογή της προκειμένου να παρέχει μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Τώρα, το Instagram έχει αποκαλύψει μια αναβάθμιση της λειτουργίας των Notes του, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται μικρά βίντεο στα Notes τους.

Δείτε επίσης: Instagram: Πώς να δείτε τα Stories κάποιου χωρίς να το καταλάβει;

Το χαρακτηριστικό Notes εισήχθη πέρυσι για να βοηθήσει τους χρήστες

να μοιράζονται σύντομες σημειώσεις κειμένου στην κορυφή της ενότητας αλληλογραφίας τους. Από τότε που εισήχθη, η πλατφόρμα έχει εφαρμόσει αρκετές ενημερώσεις στο χαρακτηριστικό Notes, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται σύντομες μουσικές και φωνητικές σημειώσεις. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο χαρακτηριστικό Notes τώρα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται βίντεο σημειώσεων διάρκειας 2 δευτερολέπτων στην κορυφή του τμήματος DM τους. Αυτή η επέκταση των Notes του Instagram παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να ενσωματώνουν ένα δυναμικό στοιχείο στις ενημερώσεις τους.

Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη νέα δυνατότητα Video Status:

Δείτε ακόμα: Instagram down: Χρήστες ανέφεραν διακοπή – “Επέστρεψε” σύντομα

Μεταφορτώστε ένα βίντεο Note

  • Μεταβείτε στην ενότητα DM
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στα μηνύματά σας
  • Επιλέξτε τη φωτογραφία προφίλ σας στις Notes. Κάντε κλικ στη φωτογραφία σας που βρίσκεται στον πίνακα Notes και στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί για να καταγράψετε ένα βίντεο διάρκειας 2 δευτερολέπτων
  • Χρησιμοποιήστε την μπροστινή κάμερα για να τραβήξετε ένα σύντομο βίντεο 2 δευτερολέπτων Εκφραστείτε δημιουργικά μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα
  • Προσθέστε πλαίσιο. Πριν από τη δημοσίευση, βελτιώστε τη σημείωση του βίντεο προσθέτοντας μια λεζάντα κειμένου για το περιβάλλον
  • Δημοσιεύστε τη σημείωση βίντεο
  • Επιβεβαιώστε και δημοσιεύστε τη βιντεοσημείωσή σας. Θα είναι ορατή στους κοντινούς σας φίλους και τους κοινούς σας ακόλουθους για 24 ώρες
Δείτε επίσης: Instagram: Η νέα δυναμική φωτογραφία προφίλ εναλλάσσεται μεταξύ της φωτογραφίας και του avatar σας

Πώς να απαντήσετε σε βίντεο σημειώσεις

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στην ενότητα των μηνυμάτων σας (DM). Πηγαίνετε στα άμεσα μηνύματά σας (DM) στο Instagram.
  • Επιλέξτε το Note για να απαντήσετε. Κάντε κλικ στη σημείωση βίντεο στην οποία θέλετε να απαντήσετε, ανοίγοντας ένα φύλλο απαντήσεων.
  • Επιλέξτε τον τύπο απάντησής σας. Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας ή ορίστε επιλογές για αποστολή εικόνας, βίντεο, GIF ή ηχητικής σημείωσης ως απάντηση.
  • Στείλτε την απάντησή σας. Oλοκληρώστε τη διαδικασία στέλνοντας την απάντησή σας. Λάβετε υπόψη ότι οι απαντήσεις περιορίζονται στο παράθυρο ορατότητας 24 ωρών της αρχικής σημείωσης βίντεο.

Πηγή: gadgets now