Με λίγα μόλις βήματα, μπορείτε να μετατρέψετε έναν παλιό υπολογιστή σε νέα τηλεόραση. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρήματα και θα μειώσει την ηλεκτρική ενέργεια.

  1. Εγκαταστήστε το τηλεοπτικό σήμα

Εγκαταστήστε το hardware σας για να λάβετε τηλεοπτικό σήμα στην οθόνη του υπολογιστή σας. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορες συσκευές. Η επιλογή σας θα εξαρτηθεί από το ποσό που είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε και την ποιότητα του υπολογιστή σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μιας τηλεοπτικής κάρτας δέκτη (με ή χωρίς κάρτα γραφικών, ανάλογα με τις δυνατότητες του υπολογιστή σας) και ενός εξωτερικού κουτιού δέκτη τηλεόρασης. Η τηλεοπτική κάρτα δέκτη πρέπει να εγκατασταθεί από έναν επαγγελματία, αλλά παρέχει σαφή σύνδεση με τα τηλεοπτικά κανάλια. Το εξωτερικό κουτί δέκτη τηλεόρασης μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί συνδέοντας το στη θύρα USB του υπολογιστή σας, αλλά η σύνδεση είναι πιο αργή και παρέχει μια εικόνα χαμηλότερης ανάλυσης.

Δείτε περισσότερα: Έρχεται υπολογιστής ισάξιος με ανθρώπινο εγκέφαλο!

  1. Εγκατάσταση του TV tuner

Εγκαταστήστε το λογισμικό που συνοδεύει τον δέκτη σας στον υπολογιστή σας. Αυτό το λογισμικό θα σας επιτρέψει να ελέγχετε τα κανάλια και την ένταση του ήχου μέσω ενός τηλεχειριστηρίου. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε livestreaming τηλεοπτικές εκπομπές στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Παρακαλώ τοποθετήστε τον δίσκο που παρέχεται με το hardware σας και ακολουθήστε τις οδηγίες για να εγκαταστήσετε σωστά το λογισμικό.

  1. Σερφάρισμα καναλιών

Είστε πλέον έτοιμοι να σερφάρετε σε τηλεοπτικά κανάλια στην οθόνη του υπολογιστή σας. Θα έχετε πλέον πλήρη πρόσβαση σε τηλεοπτικά προγράμματα που δεν θα είναι διαθέσιμα στο internet.

Πηγή: electronics.howstuffworks.com