Η πρόσφατη ενημέρωση του iOS 17.2.1 κυκλοφόρησε την Τρίτη, αλλά το ερώτημα παραμένει: Τι νέο φέρνει στο iPhone σας;

Μην αναμένετε σημαντικές νέες λειτουργίες στο iOS 17.2, το οποίο περιλάμβανε την εφαρμογή Journal και την χωρική εγγραφή για τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Η συγκεκριμένη ενημέρωση είναι μικρής σημασίας.

Δείτε περισσότερα: Apple: Σταματά τις πωλήσεις των Apple Watch Series 9 και Ultra 2 στις ΗΠΑ

iOS 17.2.1: Υπάρχουν κάποια νέα χαρακτηριστικά;

Παρά το γεγονός ότι το iOS 17.2 αναμένεται να φέρει μικρές βελτιώσεις και διορθώσεις, η αναμενόμενη έλλειψη διασκεδαστικών νέων χαρακτηριστικών στο iOS 17.2.1 μπορεί να απογοητεύσει όσους επιθυμούν περισσότερη δράση και καινοτομία από τις ενημερώσεις του συστήματος.

«Αυτή η ενημέρωση παρέχει σημαντικές διορθώσεις ασφαλείας και συνιστάται για όλους τους χρήστες», ήταν η αόριστη αναφορά της Apple. “Για πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο ασφαλείας των ενημερώσεων λογισμικού της Apple, επισκεφτείτε αυτό τον ιστότοπο

.”

Ο κολοσσός της τεχνολογίας με έδρα το Κουπερτίνο συνήθως παραμένει σιωπηλός σε ό,τι αφορά τις κυκλοφορίες του, όπως τόνισε το AppleInsider, οι διορθώσεις σφαλμάτων δεν είναι αρκετά σημαντικές για να τονιστούν.

Παρά την έλλειψη ενθουσιασμού για το iOS 17.2.1, είναι απαραίτητο να διατηρείτε το iPhone σας ενημερωμένο στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS για βέλτιστη λειτουργία.

Διαβάστε ακόμη: Apple: iOS 17.2 Beta 4 και Vision Pro Καθυστερούν

Για να ενημερώσετε το iPhone σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Πηγή: mashable.com