Τα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Ιανουάριο προσφέρουν Συναρπαστικά θρίλερ B-movie και Ψυχρούς Τρόμους από την Πανούκλα

Δείτε επίσης: Αναμένονται περισσότερες απολύσεις από την Sony σε PlayStation studio

Είτε προτιμάτε τη δράση με λίγη κρυφή προσέγγιση είτε εκρηκτική, το Playstation Plus τον Ιανουάριο θα έχει μερικά εξαιρετικά παιχνίδια για λήψη.

Ένας νέος μήνας έρχεται σχεδόν εδώ, καθώς και ένα νέο έτος, και αυτό σημαίνει ενημερώσεις για τον κατάλογο του PlayStation Plus. Ο Ιανουάριος στο Playstation Plus ξεκινά το 2024 με τρία νέα παιχνίδια διαθέσιμα για τα μέλη Premium, Extra και Essential για λήψη από τις 2 Ιανουαρίου, καθώς και μερικά καλούδια αν είστε διαστημικοί νίντζα.

Αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα καλός αν αγαπάτε τα παιχνίδια τρίτου προσώπου. Το A Plague Tale προσφέρει ικανοποιητική και όμορφη δράση κρυφής προσέγγισης, ενώ το Evil West είναι εδώ για να σας επιτρέψει να εκραγείτε με δαιμονικούς κακούς.

Μην ξεχνάτε να τσιμπήσετε τα παιχνίδια του Δεκεμβρίου πριν ξεκινήσει ο νέος μήνας. (Lego 2K Drive, Powerwash Simulator και Sable).

Playstation 5 και Playstation 4: Evil West

Στην κριτική μας για το Evil West, ο Zack Zwiezen του Kotaku χαρακτήρισε το παιχνίδι ως “ένα απλό, ειλικρινές, γραμμικό και αληθινά διασκεδαστικό παιχνίδι”:

Δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις: το Evil West είναι αστείο, αλλά με θετικό τρόπο. Η αφήγησή του έχει πολλά κοινά με τις καλύτερες B-ταινίες και τις pulp ιστορίες του παρελθόντος. Οι χαρακτήρες συμπεριφέρονται περισσότερο σαν άνθρωποι που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι παρά πραγματικοί άνθρωποι. O διάλογος είναι γεμάτος βρισιές και εκθέσεις. Όλα είναι φτηνιάρικα, χαμηλής ποιότητας και αστεία με τέλειο τρόπο. Σε συνδυασμό με τα steampunk gadgets, τα τέρατα και τη βία, πραγματικά είναι σαν ένα grindhouse flick που θα μπορούσατε να πετύχετε στην τηλεόραση κατά τις 2 π.μ. στα 90s στο κανάλι TNT .

Το howlongtobeat εκτιμά ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε την ιστορία του Evil West σε περίπου 11 ώρες, ή και 19 αν θέλετε να ακολουθήσετε μια διαδρομή completionist.

Περισσότερα στο PlayStation Plus από τους δημιουργούς του Evil West

Είστε συνδρομητής PlayStation Plus Premium ή Extra; Μπορείτε να κατεβάσετε το Shadow Warrior 2 του Flying Wild Hog από το 2016. Μπορείτε επίσης να τσιμπήσετε τη συνέχεια του, το Shadow Warrior 3 είναι σε προσφορά μόνο για 13.99€ μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Και αν έχετε διάθεση για κάτι πιο παραδοσιακό, το Trek to Yomi είναι σε προσφορά μόνο για 7.99€ μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Δείτε ακόμα: The Last of Us 2 Remastered: Η Εξέλιξη του Αριστουργήματος

Playstation 5: A Plague Tale: Requiem

Αυτό το sequel τρίτου προσώπου που πλημμυρίζεται από ποντίκια στο A Plague Tale: Innocence του 2019 προσφέρει όμορφα γραφικά και υπέροχη μουσική. Μπορεί να είναι λίγο έκτοπο από καιρό σε καιρό, αλλά αν σας αρέσει να κρύβεστε στο σκοτάδι και να αποφεύγετε τα ποντίκια, αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε. Για το A Plague Tale: Requiem, ο πρώην συντάκτης του Kotaku Ashley Bardhan, είπε:

Το περιβάλλον είναι ένα θέαμα, ένα μαύρο-λευκό μπισκότο, μερικές φορές φωτισμένο από το καμένο πορτοκαλί ήλιο της ακτής της Μεσογείου, και άλλες φορές κατακλυσμένο από μύγες, καθώς η Αμίκια περιπλανιέται γύρω από τις σωρούς νεκρών του παιχνιδιού που πετιούνται, καίγονται και ξεχνιούνται. Το Requiem είναι επίσης βαρύ με ανατριχιαστικό feedback και το να κρύβεσαι μέσα από παχιές πλεξούδες χόρτου και το λάθος φως της λεβάντας πάντα αισθάνεται καλό και τεταμένο.

Το A Plague Tale: Requiem προσφέρει μια ιστορία 17 ωρών, με κοντά στις 30 ώρες αν θέλετε να ολοκληρώσετε τα πάντα που προσφέρει.

Αγοράστε το πρώτο Plague Tale σε προσφορά πριν τις 6 Ιανουαρίου 2023

Δεν σας αρέσει να πηδάτε σε ένα sequel χωρίς να παίξετε το πρώτο παιχνίδι; Καλά νέα: Το A Plague Tale: Innocence, που μας εισάγει στην Αμίκια και τον Ουγκό, είναι σε προσφορά μόνο με 11.99€ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Playstation 5 και Playstation 4: Nobody Saves The World

Το Nobody Saves The World μας ενθουσίασε το 2022 με την ικανοποιητική πρόοδο του και τη διασκεδαστική του μάχη. Στις εντυπώσεις μας, ο Ethan Gach του Kotaku δήλωσε:

Αν σας αρέσει να γεμίζετε τον χιλιομετρητή και να δοκιμάζετε νέες και δημιουργικές κατασκευές για την αποστολή των εχθρικών συμμοριών με αποδοτικό τρόπο, όπως κάνω εγώ, είναι ένα σύνταγμα για αρκετές μακρινές νύχτες διασκέδασης. Η Drinkbox προσπάθησε να διατηρήσει το χαμηλό καθιστώντας τους νέους στόχους να έρχονται γρήγορα και συχνά. Τα dungeons που ίσως χρειαστεί να κάνετε grind μερικές φορές πριν από το να καταρρίψετε ένα μεγαλύτερο boss αναμιγνύονται διακριτικά κάθε φορά με έναν ρογκουλάιτ τρόπο, ώστε να φαίνονται περισσότερο σαν περίπτερα θεματικού πάρκου παρά σαν φυλακές.

Δείτε επίσης: Το Steam Winter Sale είναι εδώ με μοναδικές προσφορές

Δωρεάν αντικείμενα στο Warframe!

Επιθυμείτε να δώσετε μια ανανεωτική νότα στην γκαρνταρόμπα του Tenno σας; Η Warframe: Syrinx Collection είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προσθέσετε κάποια νέα κοσμητικά στην υπάρχουσα συλλογή σας ή ένας εξαιρετικός τρόπος να αποκτήσετε ποικιλία αν ξεκινάτε με αυτό το δωρεάν επιστημονικο-φανταστικό looter shooter. Σύμφωνα με το επίσημο blog της Sony, μπορείτε να αποκτήσετε τα παρακάτω αντικείμενα στις 2 Ιανουαρίου:

– Syrinx Chest Plate

– Syrinx Shoulder Plates

– Syrinx Leg Plates

– Baza Rifle

– Cassowar Polearm

– Storm Color Palette

– Essential Base Damage Mod Bundle

– Essential Critical Damage Mod Bundle

– 2x Orokin Catalysts

– 170 Platinum

– 7-Day Affinity Booster

– 7-Day Credit Booster

Πηγή: kotaku.com