Ανακοινώθηκαν στο Weibo τα ακουστικά OnePlus Buds Pro 3 και θα κυκλοφορήσουν, τουλάχιστον στην Κίνα, στις 4 Ιανουαρίου.

Δείτε ακόμα: Αποκαλυπτικές Λεπτομέρειες για το OnePlus Ace 3!

Αυτή είναι η ίδια ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το OnePlus Ace 3 (η κινεζική έκδοση του OnePlus 12R).

Μετά το ντεμπούτο του OnePlus 12 στην Κίνα νωρίτερα αυτό τον μήνα, η OnePlus προετοιμάζεται για τις επόμενες μεγάλες κυκλοφορίες προϊόντων της τον Ιανουάριο, και αυτό επιβεβαιώνεται τώρα περιλαμβανομένων των OnePlus Buds Pro 3.

Σε ένα teaser post, η OnePlus δεν λέει πολλά για το τι θα προσφέρουν τα νέα ακουστικά εκτός από “ποιοτικό ήχο flagship“, αλλά μπορούμε να δούμε τις νέες επιλογές χρώματος, που περιλαμβάνουν μαύρο και μπλε, τον ίδιο μπλε που διέρρευσε στο OnePlus 12R. Η OnePlus επικεντρώνεται αντίθετα σε ένα διαγωνισμό όπου θα προσφέρει ένα ζευγάρι από τα ακουστικά.

Δείτε επίσης: OnePlus 12R: Θα κυκλοφορήσει σε Αμερική και Ευρώπη

Όσον αφορά το τι αλλάζει, πραγματικά δεν ξέρουμε. Ο Evan Blass διέρρευσε τα ακουστικά λίγο πιο αναλυτικά, δείχνοντας το περιεχόμενο του κουτιού καθώς και ένα σύντομο βίντεο που δείχνει νέες επιλογές αφής για την ένταση και άλλες κινήσεις χτύπηματος.

Μια διαρροή από τον Σεπτέμβριο υπέδειξε μια διάρκεια ζωής μπαταρίας 9 ωρών, βελτιωμένη τεχνολογία ANC, αλλά παράξενα πιο αργή φόρτιση.

Δείτε ακόμα: Διέρρευσαν τα Huawei FreeClip EarBuds Open-Back Ακουστικά

Τα OnePlus Buds Pro 2 κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 2023 με νέο υλικό ήχου και ρύθμιση από την “Dynaudio” καθώς και υποστήριξη για Spatial Audio. Στην κριτική μας, βρήκαμε το Spatial Audio και την υποστήριξη του Google Fast Pair να είναι καίρια σημεία, αν και ο ήχος δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Αυτά τα ακουστικά πωλούνται για 179€ ευρώ και φαίνεται πιθανό το νέο μοντέλο να ακολουθήσει στενά.

Η OnePlus θα παρουσιάσει το OnePlus 12 και άλλα νέα προϊόντα παγκοσμίως στις 23 Ιανουαρίου, και θα περιμέναμε αυτά τα νέα ακουστικά να είναι μέρος αυτού.

Πηγή: 9to5google