Ανακοινώθηκαν Λεπτομέρειες Για την Οθόνη του OnePlus Ace 3 Πριν από το Επίσημο Λανσάρισμα

Το OnePlus Ace 3 προωθεί ήδη το επερχόμενο premium mid-range smartphone σε σχέση με την κορυφαία οθόνη της κατηγορίας του. Τώρα, η εταιρεία έχει αρχίσει να επαναλαμβάνει για τα “εξαιρετικά στενά” bezels (“Περιθώριο Οθόνης: Ο χώρος ή πλαίσιο γύρω από μια οθόνη συσκευής, όπως σε τηλεόραση ή κινητή συσκευή.”) αυτής της οθόνης πριν από την επίσημη αποκάλυψη του τον Ιανουάριο του 2024. Υποστηρίζεται ότι αυτά θα είναι λιγότερο από 2 χιλιοστά (2mm) στο κάτω μέρος του πάνελ και ακόμη λιγότερο στα πλάγια του.

Δείτε επίσης: OnePlus 12R: Θα κυκλοφορήσει σε Αμερική και Ευρώπη

Το OnePlus Ace 3 υποστηρίζεται ήδη ότι θα κυκλοφορήσει με μια έκδοση 1.5Κ της πιο πρόσφατης οθόνης BOE 8T της εταιρείας. Τώρα, η εταιρεία αποφάσισε να μην περιμένει μέχρι την επικείμενη παρουσίασή του για να αποκαλύψει ότι το ίδιο πάνελ θα είναι μια οθόνη με “εξαιρετικά στενά bezel”.

Αυτό θα επιτευχθεί, φαίνεται, με πλευρές μόλις 1,36 χιλιοστών βάθους, καταφέρνοντας να ξεπεράσει ακόμη και τα Meizu 21 και Xiaomi 14 σε αυτούς τους όρους. Αντίθετα, το κάτω μέρος του OnePlus Ace 3 μπορεί να φανεί πιο παχύ αν συγκριθεί, καθώς η εταιρεία έχει μειώσει τις διαστάσεις αυτού του bezel στα 1,94 χιλιοστά.

Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι η OnePlus δείχνει λιγότερο ενθουσιώδη να προσελκύσει παρόμοια προσοχή στο επάνω μέρος του Ace 3 ίσως επειδή το συρρικνωμένο bezel σε αυτήν την περιοχή καθιστά τις γωνίες του ακόμη πιο εμφανείς. Ωστόσο, το smartphone τώρα αναφέρεται επίσης ότι θα δίνει την αίσθηση ενός κορυφαίου μοντέλου από κάθε γωνία, με μεταλλικό μεσαίο πλαίσιο που ταιριάζει με τη νέα εμπειρία πίσω πάνελ.

Δείτε ακόμα: Τα OnePlus Buds Pro 3 θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο

Επιπλέον, η OnePlus αποκάλυψε επίσης ότι η οθόνη της θα αναβαθμιστεί στο Gorilla Glass Victus 2, καθώς και με έναν δυνητικά υπερακριβή αισθητήρα αποτυπωμάτων. Το Ace 3 αναφέρεται επίσης ότι θα κυκλοφορήσει με “πρακτικά” πλεονεκτήματα, όπως η “διπλή συχνότητα GPS και η τρισυχνοτική Beidou” για ακρίβεια θέσης και με μια έκδοση του ColorOS που θα λαμβάνει 3 βασικές αναβαθμίσεις Android σε 4 χρόνια.

Η “ολοκληρωμένη στάση” του Ace 3 προς μια “εμπειρία που μοιάζει με αυτή των flagship της εταιρίας” θα μεταφραστεί στην πιθανή παγκόσμια αναπροσανατολισμένη έκδοσή του σε 12R δίπλα στην ναυαρχίδα OnePlus Ace 12 στις αρχές του 2024.

Πηγή: notebookcheck.net