Εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Διαδικτυακής Ενημέρωσης και Ψηφιακής Εξυπηρέτησης στην Περιφέρεια Αττικής, ορίστηκε ο Χανιώτης αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδρυτής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.

Ο  Μανώλης Σφακιανάκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου κατάφερε να τερματίσει πρώτος στη μάχη του σταυρού στα Νότια αλλά και σε όλη την Περιφέρεια Αττικής με 15.527 σταυρούς.

Ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Ελλάδα και Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI Institute – Eιδικός Ερευνητής – Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων ήταν πρώτος σε σταυρούς στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής, με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά».

Έχοντας διανύσει μακρά πορεία στην Ελληνική Αστυνομία για πάνω από 30 χρόνια, ο κ. Σφακιανάκης επέλεξε να συνδυάσει τη γνώση του και την εξειδίκευσή του σε ψηφιακά ζητήματα, προς όφελος των πολιτών.

Ιδιαίτερη είναι η έμφαση που δίνει ο Νίκος Χαρδαλιάς στον ρόλο των Μητροπολιτικών Επιτροπών, που αναμένεται να αποτελέσουν κορυφαία όργανα για τη λειτουργία της Περιφέρειας την επόμενη πενταετία. Ο Μανώλης Σφακιανάκης έχει προταθεί και για την Μητροπολιτική Επιτροπή Ασφάλειας & Πρόληψης Παραβατικότητας.

Πηγή πληροφοριών: zarpanews.gr