Η Withings παρουσίασε το νέο της καινοτόμο gadget, το BeamO, μία συσκευή που συνδυάζει πολλαπλές λειτουργίες για την υγεία.

Το πιο πρόσφατο gadget της εταιρείας είναι το BeamO, με κόστος 249,95 δολάρια (~229€). Αυτή η συσκευή μετρά τη θερμοκρασία του σώματος, αναλύει ηλεκτροκαρδιογραφήματα, μετρά τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και λειτουργεί ως στηθοσκόπιο για την παρακολούθηση της καρδιάς και των πνευμόνων.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες PPG, ηλεκτρόδια, ψηφιακό στηθοσκόπιο και βελτιωμένο αισθητήρα υπέρυθρης θερμοκρασίας.

Διαβάστε επίσης: HealthEC LLC: Παραβίαση δεδομένων επηρεάζει 4,5 εκατ. ασθενείς

Το BeamO διαθέτει πλευρές με ηλεκτρόδια για αναλύσεις ηλεκτροκαρδιογραφήματος και έναν πιεζοηλεκτρικό δίσκο που καταγράφει τον ακουστικό θόρυβο από το στήθος ή την πλάτη μετατρέποντάς τον σε ηλεκτρικό σήμα. Επιπλέον, η συσκευή περιλαμβάνει υποδοχή USB-C για τη μεταφορά ήχου στην εφαρμογή Withings. Με αυτές τις λειτουργίες, το BeamO συνδυάζει πολλά μέτρα υγείας σε ένα μόνο εργαλείο, προσφέροντας ευκολία στις οικογένειες για συγκέντρωση δεδομένων. Παρόλα αυτά, η έγκριση από τον FDA για χαρακτηριστικά

, όπως η ανίχνευση EKG και AFib παραμένει σημαντική και αναμένεται η κυκλοφορία του BeamO τον Ιούνιο.

Σε κάθε περίπτωση, η Withings έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους τα τελευταία χρόνια για να δημιουργήσει τη δική της πλατφόρμα υγείας για το σπίτι. Το BeamO αποτελεί απλώς μια πιο πρόσφατη προσθήκη σε αυτή. Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος προτού η Withings καταφέρει να εκπληρώσει πλήρως το όραμά της για την τηλεϊατρική.

Πηγή: theverge.com