Ο Ken Zalevsky, έχοντας 20 χρόνια εμπειρία στην ασφάλεια ιατρικών συσκευών, ηγείται πλέον της Vigilant Ops, μιας startup με έδρα στο Murrysville.

Με πρόσφατη επένδυση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων από την DataTribe, επικεντρώνεται στη διατήρηση της ασφάλειας των προϊόντων μέσω της πλατφόρμας SBOM (Software Bill of Materials).

Η DataTribe είναι μια εταιρεία κυβερνοασφάλειας που έχει την έδρα της στο Fulton του Μέριλαντ. Η επένδυση αυτή επιτρέπει στην Vigilant Ops να διευρύνει την πλατφόρμα της και να αναπτύξει την εταιρεία. Ο CEO Ken Zalevsky εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη στρατηγική καθοδήγηση που παρέχει η DataTribe.

Διαβάστε περισσότερα: Η τεχνητή νοημοσύνη οδηγεί σε επενδύσεις στην κυβερνοασφάλεια

Η Vigilant Ops, η οποία έχει κυρίως πελάτες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, επιθυμεί να εξυπηρετήσει και άλλους κλάδους με τη διεύρυνση των πόρων της. Παρόλο που είναι ένα μικρομεσαίο μέγεθος επιχείρηση με τρία άτομα πλήρους απασχόλησης, στοχεύει στην πρόσληψη περισσότερου προσωπικού με την νέα χρηματοδότηση.

“Αυτή τη στιγμή, αναζητούμε σχέδια πρόσληψης, με σκοπό να διπλασιάσουμε τον αριθμό των εργαζομένων μας”, ανέφερε ο Ken Zalevsky. “Παρόλο που δεν έχουμε σαφή εικόνα για το πού θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς, είναι βέβαιο ότι θα επεκτείνουμε την εταιρεία

μας λόγω της υψηλής ζήτησης. Αυτό είναι αναγκαίο και χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.”

Όσον αφορά τα σχέδια της εταιρείας, η προσοχή επικεντρώνεται στο να εξασφαλίσει ότι οι βιομηχανίες παραμένουν ασφαλείς από κυβερνοεπιθέσεις.

“Έχουμε διακριτική αποστολή να προστατεύσουμε τα προϊόντα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ανάγκη για κυβερνοασφάλεια στον ιατρικό τομέα είναι κάτι που παρατηρώ εδώ και πολλά χρόνια, και εξακολουθεί να παραμένει επίκαιρη,” σημείωσε ο Ken Zalevsky.

Δείτε επίσης: Κυβερνοασφάλεια: Εξέλιξη των Ρόλων με Νέες Δεξιότητες και AI

“Τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν παραβιάσεις και τα δεδομένα τους κινδυνεύουν, με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις να εκτίθενται ακόμη και οι ασθενείς σε κίνδυνο. Έτσι, η προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια σε όλους τους τομείς.”

Πηγή: technical.ly