Η TCL Ανακοινώνει Επτά Νέα Κινητά και την Τεχνολογία NxtPaper στη CES 2024, Παρουσιάζοντας την 5η Γενιά της 50 Series της TCL. Έρχεται στις Ηνωμένες Πολιτείες με τα TCL 50 XL και 50 XE 5G.

Η TCL ανακοίνωσε έναν εξωφρενικό αριθμό τηλεφώνων Android στην CES

Δείτε επίσης: Τα Smartphones του 2024: Από τις Κάμερες Zoom στους Προηγμένους Επεξεργαστές στο Mid-Range

Η TCL ανακοίνωσε κάτι αδιανόητο στη CES 2024. Παρουσίασε επτά νέα smartphones για να ξεκινήσει τη νέα χρονιά. Η σειρά TCL 50 αποτελεί την πέμπτη γενιά smartphones της εταιρείας και περιλαμβάνει όλα από οικονομικές συσκευές 5G έως και τα καινούργια μοντέλα TCL NxtPaper. Δεν είναι η πρώτη φορά που η TCL δημιουργεί ένα NxtPaper smartphone, αλλά είναι η πρώτη φορά που τα βλέπουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η TCL δηλώνει ότι η σειρά TCL 50 αντιπροσωπεύει την αφοσίωσή της στο να παρέχει στους χρήστες διάφορες επιλογές και μια ικανοποιητική εμπειρία. Η γκάμα περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένης μιας λειτουργίας e-reader για τους λάτρεις των βιβλίων και γρήγορης σύνδεσης 5G για όσους κινούνται συχνά. Κάθε μοντέλο στη σειρά έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ομαλή εμπειρία ψυχαγωγίας, αποτελεσματική παραγωγικότητα και μια άνετη εμπειρία χρήστη.

Τα TCL 50 XL NxtPaper 5G και TCL 50 XE NxtPaper 5G είναι τα πρώτα smartphones με την τεχνολογία οθόνης TCL NxtPaper που κυκλοφορούν στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία οθόνης προσφέρει μια οθόνη παρόμοια με e-paper που λειτουργεί όπως μια παραδοσιακή LCD οθόνη, παρέχοντας στους χρήστες μια μοναδική οπτική εμπειρία.

Παρά την εμφάνιση τους που μοιάζει με χαρτί, οι συσκευές TCL NxtPaper προσφέρουν ζωηρά χρώματα και υψηλή ανάλυση. Τα TCL 50 XL NxtPaper 5G και TCL 50 XE NxtPaper 5G έχουν επίσης διπλά ηχεία για να παρέχουν μια φυσική και άνετη οπτικοακουστική εμπειρία.

Δείτε ακόμα: Το Honor Magic6 Pro αποκαλύπτεται ανεπίσημα και εντυπωσιάζει

Το TCL 50 XL 5G διαθέτει μια οθόνη 6,8″ ιντσών FHD+ 120Hz, διπλά ηχεία με ήχο DTS και 8GB RAM που μπορεί να επεκταθεί για μια ακόμα πιο ομαλή και εμβληματική εμπειρία. Με την τεχνολογία NxTurbo

, αυτό το τηλέφωνο σχεδιάζεται να λειτουργεί άνετα. Διαθέτει επίσης μπαταρία 5.010mAh, καθιστώντας το ιδανικό για ανθρώπους με δραστήριο τρόπο ζωής που χρειάζονται ένα τηλέφωνο που να ταιριάζει με τις απαιτήσεις τους.

TCL 50 XE 5G

Δείτε επίσης: Acer Predator X34 X: OLED Gaming Οθόνη με 240 Hz

Το TCL 50 XE 5G είναι μια εξαιρετική επιλογή smartphone με οθόνη 6,6″ ιντσών HD+ 90Hz και διπλά ηχεία για μια εξαιρετική εμπειρία προβολής και ακρόασης. Με την τριπλή κάμερα 50MP, μπορείτε να τραβήξετε καθαρές και υψηλής ποιότητας φωτογραφίες. Διαθέτει επίσης 8GB RAM, που θα εξασφαλίσει ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία.

Η τεχνολογία NxTurbo τροφοδοτεί τη συσκευή, ενώ η μπαταρία 5.010mAh επιτρέπει παρατεταμένη χρήση χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση.

Δείτε επίσης: Νέα Γενιά Dell XPS: Απόλυτη απόδοση και κορυφαίο design

Το TCL 50 LE προσφέρει μια οθόνη 6,6″ ιντσών HD+ 90Hz και διπλά ηχεία, παρέχοντας στους χρήστες μια άνετη εμπειρία προβολής. Η συσκευή διαθέτει επίσης μια κάμερα 13MP hybrid και την τεχνολογία NxTurbo.

Με μια μπαταρία 4.000mAh, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, φαίνεται σαν μια σταθερή επιλογή για εκείνους που ψάχνουν ένα αξιόπιστο smartphone χωρίς να ξοδέψουν πολλά.

Όλα τα παραπάνω πέντε τηλέφωνα επιβεβαιώνεται ότι θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ. Επιπλέον, η TCL συμπληρώνει τη σειρά 50 με τα TCL 50 SE και TCL 50 5G για διαθεσιμότητα σε άλλες αγορές.

Οι τιμές και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για τα επτά νέα τηλέφωνα της TCL δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά η TCL αναμένεται να προσφέρει συγκεκριμένες λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Πηγή: digitaltrends