Η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του headset Apple Vision Pro στις 2 Φεβρουαρίου με 256 GB ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Xcode 15.2, θα διαθέτει 16 GB RAM. Παρόλο που υπάρχουν υπονοούμενα για επιπλέον χώρο αποθήκευσης, η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα λεπτομέρειες. Ωστόσο, τα αναπτυξιακά εργαλεία υποδεικνύουν πως ενδέχεται να κυκλοφορήσουν εκδόσεις με αποθήκευση έως και 1 TB. Η αρχική τιμή θα ανέρχεται ως $3,499 (~3,188 €) για την έκδοση με 256 GB αποθήκευσης.

Διαβάστε περισσότερα: Xreal Air 2 Ultra: Μια Προσιτή Εναλλακτική του Apple Vision Pro

Ο αποθηκευτικός χώρος φαίνεται να είναι βασικό χαρακτηριστικό του Apple Vision Pro. Δεν προωθείται απλώς για την ικανότητά του να εκτελεί παραγωγικές εφαρμογές, αλλά και για την εντυπωσιακή απόδοσή του σε βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των χωρικών βίντεο που έχουν γυριστεί με τα μοντέλα iPhone 15 Pro. Πρόσφατα, η Apple αναφέρθηκε στην ευρεία γκάμα παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα για το Vision Pro, συμπεριλαμβανομένων συναρπαστικών παιχνιδιών με χωρικό περιεχόμενο. Παρόλο που κάποιες από αυτές τις εφαρμογές και τα βίντεο θα μεταδοθούν μέσω του σετ μικροφώνου-ακουστικού, άλλες θα αποθηκευτούν απευθείας στο Vision Pro.

Υπάρχει πιθανότητα η Apple να μην έχει συζητήσει τις επιλογές αποθήκευσης και τις επιπλέον τιμές, με σκοπό να μην επισημάνει το γεγονός ότι ορισμένα μοντέλα του headset μπορεί να έχουν υψηλότερο κόστος από την αναγραφόμενη τιμή των 3.499 δολαρίων. Αυτή η τιμή έχει ήδη προκαλέσει αρνητική ανταπόκριση από ανθρώπους που αναρωτιούνται εάν το Vision Pro είναι υπερβολικά ακριβό για τους περισσότερους πιθανούς αγοραστές.

Δείτε επίσης: Apple Vision Pro: Θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2024;

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στις 19 Ιανουαρίου, όταν η Apple θα ξεκινήσει τις προπαραγγελίες για το headset. Αν η Apple προσφέρει πολλές εκδόσεις, αναμένεται να αποκαλυφθεί όταν οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν την προτιμώμενη έκδοση.

Στη συνέχεια, η Apple μπορεί να επιβεβαιώσει τον αποθηκευτικό χώρο που προσφέρει το Vision Pro, τη μνήμη RAM που θα διαθέσει και φυσικά, το κόστος της κορυφαίας επιλογής.

Πηγή: tomsguide.com