Η ανάπτυξη του Minecraft Legends θα φτάσει στο τέλος της σύντομα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η διασκέδαση σταματά εντελώς καθώς οι παίκτες απολαμβάνουν την τελευταία ενημέρωση και ένα δωρεάν αντικείμενο (Skin).

Το Minecraft Legends είναι βιντεοπαιχνίδι στρατηγικής του 2023 που αναπτύχθηκε από τις Mojang Studios και Blackbird Interactive και κυκλοφόρησε από την Xbox Game Studios. Ως spin-off του βιντεοπαιχνιδιού sandbox Minecraft, κυκλοφόρησε σε Nintendo SwitchPlayStation 4PlayStation 5WindowsXbox One, και Xbox Series X/S στις 18 Απριλίου του 2023. Έλαβε μικτά σχόλια από τους κριτικούς.

Δείτε επίσης: Το Minecraft έχει πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια αντίτυπα

Μετά από εννέα μήνες, η Mojang ανακοίνωσε ότι η τελευταία ενημέρωση για το Minecraft Legends θα είναι η τελευταία, καθώς η ομάδα ανάπτυξης επικεντρώνεται αλλού. Ευτυχώς για όσους ακόμα παίζουν αυτό το παιχνίδι πραγματικού χρόνου δράσης και στρατηγικής, θα υπάρχει ακόμα PvP και συνεργασία για να απολαύσουν.

“Με αυτό ολοκληρώνεται, τώρα θα κάνουμε ένα βήμα πίσω από την ανάπτυξη,” δήλωσε η Mojang σε ένα blog post. “Θα συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε παίζοντας το παιχνίδι μαζί με την κοινότητά μας, επειδή αυτοί οι αναστατωμένοι piglins δείχνουν καμία πρόθεση να επιβραδύνουν.”

“Φυσικά, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στους παίκτες και δεν θα καταργήσουμε κανένα χαρακτηριστικό ή λειτουργία από το παιχνίδι. Το PvP και το Co-Op θα παραμείνουν πλήρως λειτουργικά, έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε το παιχνίδι είτε προτιμάτε να αντιμετωπίσετε τους piglins μόνοι σας είτε να πολεμήσετε μαζί (ή εναντίον) φίλων.”

Δείτε επίσης: Nintendo Switch 2: Θα κυκλοφορήσει φέτος η κονσόλα;

Υπάρχει επίσης μια ευκαιρία για τους παίκτες που συνεχίζουν να παίζουν να αποκτήσουν ένα επιπλέον δωρεάν αντικείμενο ως αντίο. Το Bright-Eyed Hero skin είναι διαθέσιμο για όλους τους υπάρχοντες παίκτες και μπορείτε να το αποκτήσετε αυτή τη στιγμή στο Minecraft Legends Marketplace.

“Σας ευχαριστούμε που μας ακολουθήσατε σε αυτό το ηρωικό ταξίδι και μας βοηθήσατε να κάνουμε το Minecraft Legends το παιχνίδι που είναι σήμερα. Με την υποστήριξη της ομάδας μας, των συνεργατών μας και της κοινότητας του Minecraft, θα συνεχίσουμε να εξερευνούμε τα είδη παιχνιδιών που μας ενδιαφέρουν και να φέρνουμε νέες εμπειρίες στο σύμπαν του Minecraft.”

Ενώ είναι λυπηρό να βλέπουμε αυτό το παιχνίδι στρατηγικής να πεθαίνει αργά, είναι ενθαρρυντικό να γνωρίζουμε ότι η ομάδα της Mojang αναζητά ακόμη νέους τρόπους για να φέρει το Minecraft στο ευρύ κοινό.

Πηγή: techradar