Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, τα κιάλια Swarovski Optik AX Visio ανοίγουν νέους ορίζοντες στην εμπειρία παρατήρησης της φύσης.


Η Swarovski Optik και ο Αυστραλός βιομηχανικός σχεδιαστής Marc Newson συνεργάστηκαν για τη δημιουργία έξυπνων κιαλιών – μια εξαιρετική πρωτοβουλία για να γιορτάσουν τα 75 χρόνια της Swarovski Optik.

Τα νέα κιάλια Swarovski Optik AX Visio αποτελούν εντυπωσιακή εξέλιξη στον τομέα της παρατήρησης του κόσμου. Με πενταετή ανάπτυξη, το νέο προϊόν διαθέτει τα ακριβή οπτικά συστήματα 10×32 της Swarovski (μεγέθυνση 10 φορές και διάμετρο φακού 32mm) και 390 εξαρτήματα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των κιαλιών είναι το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης εστιασμένο στην άγρια ζωή που ενημερώνει τον παρατηρητή για αυτό που βλέπει. Συγκεκριμένα, το σύστημα εντός του φακού είναι σε θέση να αναγνωρίσει περισσότερα από 9.000 είδη πουλιών καθώς και άλλα ζώα.

Δείτε επίσης: Η Εκπληκτική Επιτυχία του R1: Οι πωλήσεις σπάνε ρεκόρ

Τα νέα κιάλια Swarovski Optik AX Visio αντιπροσωπεύουν μια εντυπωσιακή εξέλιξη στον χώρο της παρατήρησης της φύσης και αποτελούν έναν ορόσημο στα 75 χρόνια της Swarovski Optik. Με πενταετή ανάπτυξη, αυτές οι κυνηγετικές κιάλες προσφέρουν όχι μόνο τα ακριβή οπτικά συστήματα 10×32 της Swarovski, αλλά ενσωματώνουν επίσης ένα εντυπωσιακό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό το σύστημα, με δυνατότητα αναγνώρισης περισσότερων από 9.000 ειδών πτηνών και άλλων ζώων, προσφέρει στον παρατηρητή μια εντελώς νέα διάσταση εμπειρίας.

Με ενσωματωμένη κάμερα για φωτογραφία και βιντεοσκόπηση, τα κιάλια δημιουργούν μια πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική εμπειρία παρατήρησης της άγριας ζωής. Με τη δυνατότητα κοινοποίησης του περιεχομένου μέσω εφαρμογής στο smartphone, η ευκολία χρήσης ενισχύεται. Συνολικά, οι Swarovski Optik AX Visio αντιπροσωπεύουν την τεχνολογική πρωτοπορία της εταιρείας στην αγορά των οπτικών ειδών και εγείρουν την αναμονή για μια νέα εποχή στον κόσμο της παρατήρησης της φύσης.

Δείτε ακόμα: Pixel Watch: Λαμβάνει την πρώτη του ενημέρωση για το 2024

Ένα άλλο σημείο διαφορετικότητας των κιάλιων είναι η ενσωματωμένη κάμερα για φωτογραφία και βιντεοσκόπηση – κάτι που καθιστά το χόμπι της παρατήρησης της άγριας ζωής ακόμη πιο διασκεδαστικό. Για ευκολία, διαθέτουν μια εφαρμογή που επιτρέπει τον κοινοποιημένο χώρο του περιεχομένου που τραβήχτηκε στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη. Οι νέες κιάλες Swarovski Optik AX Visio αντιπροσωπεύουν “μια βαθιά κατανόηση των απαιτήσεων των καταναλωτών μας στον τομέα της παρατήρησης πουλιών και των δραστηριοτήτων στον υπαίθριο χώρο,” όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Swarovski Optik, Stefan Schwarz. “Το AX Visio δεν είναι μόνο ένα σημαντικό έργο με το οποίο επιδεικνύουμε την τεχνολογική μας ηγεσία στην αγορά των αθλητικών οπτικών, αλλά σηματοδοτεί επίσης την έναρξη μιας νέας τεχνολογικής εποχής για εμάς.”

Οι κιάλες Swarovski Optik AX Visio είναι διαθέσιμες τώρα με τιμή €4.600 EUR (περίπου $5.044 USD).

Πηγή πληροφορών: hypebeast.com