Στο Skyrim, ένας παίκτης ανακαλύπτει μια αποστολή μετά από 10 χρόνια, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον επικό κόσμο του παιχνιδιού.

Μπορεί κανείς ποτέ να κατανοήσει πλήρως ένα παιχνίδι, μέχρι το σημείο που έχει εξερευνήσει κάθε γωνιά του χάρτη μέχρι την ολοκλήρωση; Κάποτε πιστεύαμε ότι ναι, αλλά τώρα δεν είμαστε τόσο βέβαιοι, καθώς ένας παίκτης του Skyrim ανακάλυψε μια αποστολή μετά από δέκα χρόνια παιχνιδιού.

Φυσικά, δεν παίζανε διαρκώς το Skyrim για 10 χρόνια, αλλά ο παίκτης αυτός έκανε πολλαπλές προσπάθειες χωρίς να ανακαλύψει αυτήν την αποστολή, αποδεικνύοντας πόσο εύκολο είναι να παραλείπεις στιγμές σε οποιοδήποτε βιντεοπαιχνίδι.

Δείτε επίσης: Suicide Squad: Δημιουργεί συνδυασμούς στα builds των χαρακτήρων του

Και τι είναι αυτή η δύσκολα εντοπίσιμη αποστολή; Η East Empire Company αποστολή που δίνεται στα ντόκια, γνωστή και ως ‘Rise in the East. Όταν κάποιος υποστήριξε ότι αυτή ήταν μια αποστολή εύκολα παραβλεπόμενη, τότε ένας παίκτης αποκάλυψε πόσο εύκολο είναι να παραβλέπεται, λέγοντας: “Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτή η αποστολή για ολόκληρη μια δεκαετία.”

Δεν ήταν ο μόνος σε αυτό, καθώς ένας άλλος σχολίασε: “Το ίδιο. Κάτι που είναι παράλογο αν σκεφτεί κανείς πόσο δύσκολη είναι η αποστολή.” Όπως βλέπουμε, αυτή δεν είναι μια προφανής διαδρομή για πολλούς παίκτες, αποδεικνύοντας μόνο πόσο εκτεταμένο και ποικίλο είναι το παιχνίδι της Bethesda

.

Η δυνατότητα να ανακαλύπτεις ακόμα νέες ιστορίες που κρύβονται μπροστά στα μάτια σου τόσα χρόνια αργότερα είναι, πιθανότατα, αυτό που κάθε RPG επιδιώκει – το Baldur’s Gate 3 είναι ίσως ένα από τα λίγα, μαζί με το The Witcher 3, που έχει ταιριάξει με το Skyrim στην ικανότητά του να συνεχίζει να εκπλήσσει τους παίκτες του.

Δείτε ακόμα: Gears Of War Collection: Ενδείξεις για Κυκλοφορία το 2024

Και αυτό υποθέτοντας ότι παίζεις το αρχικό παιχνίδι χωρίς mods. Μόλις προσθέσεις και αυτά στο μείγμα, δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψεις πόσες αποστολές θα χαθούν για τις εποχές, μέχρι να ξοδέψεις εκατοντάδες ώρες παιχνιδιού.

Είμαστε περίεργοι αν κι εσύ παρέλειψες αυτήν την αποστολή σχετική με τα ντόκια κατά το ταξίδι σου στο Skyrim. Μιας και είναι “αγαπημένη” ανάμεσα στους φαν, θα ήταν κρίμα αν την αποφεύγεις ακούσια απλώς επειδή δεν έχεις κανένα κέφι να συνομιλήσεις με κάθε NPC. Ντροπή σου.

Πηγή πληροφοριών: https://www.gamingbible.com