Το X (προηγουμένως γνωστό ως Twitter) κυκλοφορεί τώρα τις δυνατότητες ηχητικών και βίντεο κλήσεων σε χρήστες Android! Είχε προηγηθεί η κυκλοφορία στο iOS τον περασμένο Οκτώβριο. Για να δουν τη νέα δυνατότητα, οι χρήστες μπορεί να χρειαστεί να ενημερώσουν την εφαρμογή του X για Android. Ωστόσο, σύμφωνα με τον προγραμματιστή του X, Enrique Barragan, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να λάβει κλήσεις, αλλά μόνο οι συνδρομητές X Premium μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να φτάσει η ενημέρωση σε όλους τους χρήστες Android του X.

Δείτε επίσης: Telegram 10.5.0 update: Βελτιωμένες Κλήσεις, Ολοκαίνουρια Εμπειρία

Οι χρήστες τόσο σε iPhone όσο και σε Android συσκευές μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία ηχητικών και βίντεο κλήσεων μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις του X > Απόρρητο και ασφάλεια > Άμεσα μηνύματα > Ενεργοποίηση κλήσεων ήχου και βίντεο. Εάν είναι ενεργοποιημένο, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποιοι χρήστες μπορούν να τους καλούν. Οι επιλογές που έχουν, είναι οι εξής: κλήσεις από άτομα στο address book τους, από χρήστες που ακολουθούν ή μόνο από αυτούς με το μπλε σημάδι.

Δείτε επίσης: Πώς να πραγματοποιήσετε ομαδικές βιντεοκλήσεις χρησιμοποιώντας το WhatsApp σε Mac

Όπως είπαμε παραπάνω, η εταιρεία δίνει περισσότερα προνόμια (δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων) στους συνδρομητές X Premium, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει νέους χρήστες που θα θέλουν να εγγραφούν στη συνδρομητική υπηρεσία

. Η εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα με τα διαφημιστικά της έσοδα και προσπαθεί να βρει άλλους τρόπους για να αυξήσει τα κέρδη της.
X (Twitter): Οι ηχητικές και βίντεο κλήσεις έρχονται στο Android

Πάντως, η εισαγωγή ηχητικών και βίντεο κλήσεων αναβαθμίζει την πλατφόρμα και προσφέρει εκ νέου μια ποιοτική εμπειρία στους χρήστες της. Αυτή η προσθήκη έρχεται ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση για πιο άμεσες και διαδραστικές μορφές επικοινωνίας στον ψηφιακό κόσμο.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε σίγαση κλήσεων από άγνωστους καλούντες στο WhatsApp

Η νέα λειτουργία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επικοινωνούν ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους, με απλότητα και αποτελεσματικότητα. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και η εφαρμογή X να είναι εγκατεστημένη στην συσκευή. 

Δείτε επίσης: Το Twitter καταργεί το εργαλείο αναφοράς παραπληροφόρησης για τις εκλογές

Είναι σαφές πως η X επεκτείνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής. Με αυτό το βήμα, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της για ποιότητα και διαρκή ανανέωση και φροντίζει ώστε οι χρήστες της να παραμένουν συνδεδεμένοι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. 

Πηγή: www.theverge.com