Η Pocketpair, προγραμματιστής του Palworld, συνιστά στους παίκτες να αποφεύγουν τη χρήση ενός συγκεκριμένου στοιχείου εντός του παιχνιδιού, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτο σφάλμα.

Αυτή τη στιγμή, η χρήση του στοιχείου “Φάρμακο επαναφοράς μνήμης” μπορεί να μειώσει την ισχύ του παίκτη και να καθιστά αδύνατη την ανάκτηση, όπως αναφέρει ο Kei από το Pocketpair στην κοινότητα του Discord.

Η Pocketpair δεν έχει παράσχει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το πότε αναμένεται να διορθωθεί το σφάλμα. Επομένως, για την ώρα, είναι προτιμότερο να αποφεύγετε εντελώς τη χρήση του συγκεκριμένου στοιχείου μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα:Το Palworld, η παραλλαγή του Pokémon κυκλοφορεί σύντομα

Το Palworld είναι τώρα ένα από τα μόλις έξι παιχνίδια που έχουν φτάσει πάνω από 1 εκατομμύριο παίκτες ταυτόχρονα στο Steam.

Παρόλα αυτά, καθώς το παιχνίδι συλλογής τεράτων για πολλούς παίκτες συνεχίζει να καταγράφει εντυπωσιακά υψηλά νούμερα σε εκπτώσεις και να σπάει διαρκώς τα δικά του ρεκόρ από τον αριθμό των παικτών που συμμετέχουν, ορισμένοι λιγότερο ενθουσιασμένοι θαυμαστές των Pokémon στράφηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν την άποψή τους ότι το Palworld μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το Pokémon

.

Οι θαυμαστές ανακάλυψαν ένα tweet από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pocketpair, Takuro Mizobe, όπου αναλύει λεπτομερώς πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να τροποποιήσει και να επιλύσει διαφορές πνευματικών δικαιωμάτων σε εικόνες που προστατεύονται. Σε ένα άλλο tweet, ο Mizobe χρησιμοποιεί πραγματικές εικόνες των αυθεντικών Pokémon για να αποδείξει πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να δημιουργήσει ισοδύναμους χαρακτήρες.

Πηγή: eurogamer.net