Εντυπωσιακός σχεδιασμός, εντυπωσιακές λειτουργίες: Είμαστε εδώ για να αναλύσουμε τις φήμες που κυκλοφορούν για το Pixel 9.


Είμαστε ακόμα πολλούς μήνες μακριά από την κυκλοφορία του Pixel 9, αλλά μια νέα σειρά διαρροών δείχνει έναν σχεδιασμό με πιο επίπεδες άκρες και έναν στρογγυλεμένο μπαρ φωτογραφικής μηχανής.

Το Pixel 8 κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγους μήνες, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους leakers από το να διαρρέουν εικόνες του επερχόμενου Pixel 9. Ο αξιόπιστος leaker OnLeaks μοιράστηκε μια σειρά από απεικονίσεις με το MySmartPrice, δείχνοντας ό,τι φαίνεται να είναι το Pixel 9 Pro με εντελώς επίπεδες άκρες πλαισιώνοντας το τηλέφωνο και εκπέμποντας vibes iPhone.

Δείτε επίσης: Google: Διόρθωσε zero-day ευπάθεια στον Chrome browse

Αυτή δεν είναι η μόνη σημαντική αλλαγή στον σχεδιασμό αυτού του τηλεφώνου – φαίνεται ότι η Google μπορεί επίσης να έχει ανασχεδιάσει την πλάτη της μπάρας της κάμερας. Αντί να επεκτείνει την μπάρα της κάμερας κατά μήκος ολόκληρου του πλάτους του τηλεφώνου, οι απεικονίσεις δείχνουν το τρικάμερο σε ένα ξεφουσκωμένο, οβάλ σχήμα, παρόμοιο με το Pixel Fold

. Επίσης, φαίνεται να διαθέτει οθόνη ελαφρώς μικρότερου μεγέθους, 6,5 ιντσών (έναντι 6,7 ιντσών του Pixel 8 Pro), σύμφωνα με το MySmartPrice.

Όπως και στην περίπτωση του Pixel 8 Pro, φαίνεται ότι το Pixel 9 Pro έχει επίσης το κουμπί ενεργοποίησης και τον έλεγχο έντασης ήχου στη δεξιά πλευρά της συσκευής. Ωστόσο, η Google φαίνεται ότι άλλαξε τη θέση της κάρτας SIM, η οποία τώρα φαίνεται να βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής δίπλα στη θύρα USB-C.

Δείτε ακόμα: Gemini AI: Google & Samsung συνεργάζονται για να το φέρουν στο Galaxy S24

Δεν υπάρχουν ακόμη στερεά στοιχεία για τις τεχνικές προδιαγραφές της συσκευής – όπως εάν θα έχει αισθητήρα θερμοκρασίας – αλλά είμαστε ακόμα πολλούς μήνες μακριά από ένα νέο τηλέφωνο Pixel, που η Google συνήθως κυκλοφορεί κάθε φθινόπωρο. Ένας πιο επιμελής σχεδιασμός μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται το επερχόμενο Pixel 9 για να ξεχωρίσει, ειδικά με το AI-φορτωμένο Samsung Galaxy S24 μόλις ανακοινώθηκε και το iPhone 16 που θα έρθει αργότερα φέτος.

Πηγή πληροφοριών: .theverge.com