Η πιο πρόσφατη αναβάθμιση του Fortnite φέρνει τον Solid Snake και ανανεωμένα όπλα. Εξερευνήστε τις συναρπαστικές αλλαγές του παιχνιδιού.

Ο Solid Snake είναι τώρα ο τελευταίος χαρακτήρας που προστίθεται στο διαρκώς επεκτεινόμενο σύμπαν του Fortnite. Το μαζικό παιχνίδι Battle Royale είναι γνωστό για την προσθήκη εμφανίσεων που περιλαμβάνουν χαρακτήρες και εικόνες τόσο από τον χώρο των video games όσο και από την ποπ κουλτούρα. Αυτήν τη στιγμή, υπάρχει μια συνεργασία μεταξύ Fortnite και Family Guy, η οποία αποτελεί μόνο το τελευταίο κεφάλαιο μιας σειράς συναρπαστικών συνεργασιών. Ωστόσο, η πιο πρόσφατη ενημέρωση εισάγει επιτέλους τον Solid Snake από το Metal Gear Solid στο Fortnite, μαζί με ορισμένα αντικείμενα και εκπλήξεις που οι οπαδοί της σειράς είναι σίγουρο ότι θα εκτιμήσουν.

Δείτε επίσης: Το Monster Hunter Rise, δεν λειτουργεί πλέον στο Steam Deck

Ο Solid Snake είναι μακριά από τον πρώτο εμβληματικό χαρακτήρα του video game που εντάσσεται στο Fortnite. Ο Kratos, η Aloy, ο Master Chief και η Lara Croft, μόνο για να αναφέρουμε μερικούς, είναι όλοι αγαπημένοι χαρακτήρες παιχνιδιών που προστέθηκαν σε προηγούμενες εποχές. Το Fortnite δεν βασίζεται μόνο σε Family Guy και Metal Gear Solid για να προσελκύσει τους παίκτες. Προς το παρόν, οι οπαδοί μπορούν ακόμα να αποκτήσουν στο Fortnite εμφανίσεις από το My Hero Academia μέσω του καταστήματος εντός του παιχνιδιού.

Η ενημέρωση v28.10 του Fortnite επιτρέπει επιτέλους στους παίκτες να ξεκλειδώσουν τον Solid Snake μέσω του Big Bang Battle Pass. Με αυτήν την ενημέρωση, οι οπαδοί του Fortnite μπορούν τώρα να αποκτήσουν πρόσβαση στον χαρακτήρα, καθώς και σε μια σειρά από αποστολές που απαιτούνται για να ξεκλειδωθούν διάφορα αντικείμενα, εμφανίσεις, emotes, εικονίδια σημαίας και οθόνες φόρτωσης. Ο τρέχων Battle Pass απαιτείται για να ξεκλειδωθεί ο Snake και οι πολλές πρόσθετες λειτουργίες του. Ο Big Bang Battle Pass για το Chapter 5 – Season 1 μπορεί να αγοραστεί για 950 V-Bucks, ενώ 1.000 V-Bucks μπορούν να αγοραστούν από το κατάστημα εντός του παιχνιδιού με τιμή 8,99 δολάρια.

Δείτε ακόμα: Η CD Projekt θα ξεκινήσει τη φάση παραγωγής του ‘Polaris’ το 2024

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Fortnite περιλαμβάνει δύο σελίδες με Battle Pass Quests που μπορούν να ολοκληρωθούν για να ξεκλειδωθούν αξεσουάρ που αφορούν τον Snake. Ολοκληρώνοντας εργασίες όπως το κρυψίγκι σε ένα χαρτοκιβώτιο, θα ξεκλειδώσετε μια νέα οθόνη φόρτωσης, ενώ η ολοκλήρωση ολόκληρων σελίδων θα καταστήσει διαθέσιμες νέες εμφανίσεις του Solid Snake. Οι διάφορες αποστολές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 8 Μαρτίου 2024, στις 2 π.μ. ET, που πιθανώς σηματοδοτεί το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Πέρα από τη συμπερίληψη του Solid Snake, έχουν εφαρμοστεί διάφορες ενημερώσεις, καθώς και νέες εβδομαδιαίες αποστολές στο Fortnite. Επιπλέον, η ομάδα έχει προσθέσει ισορροπίες και διορθώσεις σφαλμάτων. Επίσης, ο Peter Griffin εξακολουθεί να αποτελεί μέρος του τρέχοντος Battle Pass. Προτού προστεθεί, ο εκπρόσωπος του Family Guy είχε γίνει αντικείμενο φημών για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Fortnite. Οι παίκτες που επιθυμούν να ξεκλειδώσουν τη μυώδη έκδοση του ενήλικου κωμικού ηρώα χρειάζεται να φτάσουν στο επίπεδο 70. Επιπλέον, μπορούν να ξεκλειδώσουν εκδόσεις του χαρακτήρα από χρυσό και φανταχτερό, ολοκληρώνοντας σελίδες επιβραβεύσεων. Ολοκληρώστε τέσσερις Αποστολές της Σελίδας 1 για να ξεκλειδώσετε το Solid Snake Outfit και τις Αποστολές της Σελίδας 2! Οι Αποστολές της Σελίδας 1 μπορούν να ολοκληρωθούν με οποιαδήποτε σειρά.

Fortnite v28.10 Update Patch Notes

ΣΕΛΙΔΑ 1 OF SNAKE’S QUESTS

Κρυφτείτε μέσα σε ένα κουτί από χαρτόνι για 10 δευτερόλεπτα.

Βεβαιωθείτε ότι δεν σας βλέπουν. Ξεκλειδώνει την οθόνη φόρτωσης “Αναμονής στην Παγίδα”.

Προκαλέστε 250 βλάβες σε αντίπαλους εντός 10 μέτρων.

Προσπαθήστε να θυμηθείτε κάποιες από τις βασικές αρχές του CQC. Ξεκλειδώνει το Pickaxe “Stun Knife”.

Προκαλέστε 50 βλάβες σε αντίπαλους με εκρηκτικά.

Ο ήχος του εκρηκτικού θα ειδοποιήσει τους εχθρούς σας, οπότε να είστε προσεκτικοί. Ξεκλειδώνει το Spray “Solid Profile”.

Προκαλέστε 500 βλάβες σε αντίπαλους με ταυτόχρονα πυροβόλα.

Δεν μου αρέσει να σπαταλώ σφαίρες. Ξεκλειδώνει το Emote “!”.

Σπάστε 2 κάμερες ασφαλείας ή πυροβολήστε 2 κανόνια.

Ένας φακός επιτήρησης;! Ξεκλειδώνει το Banner Icon “!”.

ΣΕΛΙΔΑ 2 ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ SNAKE

Ολοκληρώστε τις Αποστολές της Σελίδας 2 με οποιαδήποτε σειρά. Για την ολοκλήρωση όλων των Αποστολών της Σελίδας 2, θα ξεκλειδώσετε το “Old Snake Style” του Solid Snake!

Δείτε επίσης: Ο ‘Prince of Persia μιλάει Περσικά για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια

Προκαλέστε 2500 βλάβες σε αντίπαλους με όπλο που έχει σφιγκτήρα.

Όπλα και εξοπλισμός OSP. Ξεκλειδώνει την οθόνη φόρτωσης “Τακτικό Πλεονέκτημα”.

Χρησιμοποιήστε το EMP Stealth Camo 3 φορές.

Ο στόχος: παραμείνετε ανεξαρτήτως εξάλειψης. Ξεκλειδώνει το Back Bling “Metal Gear Mk. II”.

Χρησιμοποιήστε ένα κρυφό σημείο σε 5 διαφορετικά παιχνίδια.

Ποτέ δεν έχεις αρκετή εκπαίδευση σε μυστικές επιχειρήσεις. Ξεκλειδώνει το Emoticon “Κρυφός;”.

Βοηθήστε στο άνοιγμα 3 Θησαυροφυλακίων ή χακάρετε 3 θήκες ληστείας τρένου.

Δεν υπάρχει σύστημα που δεν μπορείτε να χτυπήσετε! Ξεκλειδώνει το Glider “Slider”.

Προκαλέστε ζημιά σε 10 διαφορετικούς εχθρούς πριν σας προκαλέσουν ζημιά.

Είσαι αρκετά καλός. Ξεκλειδώνει το Wrap “Snake Skin”.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ

  • Το Enforcer AR έχει λάβει μια ελαφρά αύξηση της ταχύτητας των σφαιρών, της ζημιάς και της ζημιάς στο κεφάλι (και μείωση της πτώσης των σφαιρών). Αυτό το AR έκανε πίσω και χρειαζόταν ένα ώθημα για να ανταγωνιστεί με άλλες επιλογές όπλων.
  • Το Reaper Sniper Rifle έχει λάβει μια ελαφρά μείωση της ταχύτητας των σφαιρών (και αύξηση της πτώσης των σφαιρών), καθώς πολλά Reaper snipes ήταν πολύ εύκολα να πραγματοποιηθούν χωρίς πολλά αντίποινα.
  • Το Hyper SMG έχει λάβει αύξηση της συνολικής ακρίβειας μέσω σφίξιμο του διασποράς των σφαιρών. Όπως και το Enforcer AR, αυτό το SMG ήταν πίσω και χρειαζόταν ένα ώθημα για να ανταγωνιστεί με άλλες επιλογές όπλων.
  • Το Ballistic Shield έχει λάβει μια ελαφρά μείωση της ζημιάς που απαιτείται για να αναστατώσει τον κάτοχο. Αυτή η επιλογή εξοπλισμού ήταν συχνά πολύ ισχυρή σε σύγκριση με άλλες, ιδιαίτερα στο Zero Build.
  • Η ταχύτητα του κύκλου του καταιγίδας, η ταχύτητα τρεξίματος και η αναγέννηση της Ενέργειας έχουν επαναφερθεί στις ίδιες ταχύτητες από το Κεφάλαιο 4. Αυτές οι επαναφερμένες ταχύτητες ταιριάζουν καλύτερα με τον τρέχοντα ιδανικό ρυθμό του Fortnite BR.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

  • Το EMP Stealth Camo, οι Cardboard Boxes και το Anvil Rocket Launcher δεν συμπεριλαμβάνονται στα τουρνουά.

Διαβάστε ακόμα: Φεβρουάριος για το Halo Infinite: Αναβαθμίσεις και Νέες Εξελίξεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου οι παίκτες θα μπορούσαν μερικές φορές να εξαλειφθούν τυχαία στο Snooty Steppes κατά την περιήγηση κατά μήκος του λόφου.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει τον δείκτη σας να μετακινηθεί σε άλλη κατεύθυνση ενώ ολίσθατε και στοχεύετε με μια σκοπευτική καραμπίνα.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η χρήση του ίδιου Emote με έναν παίκτη στην κοντινή περιοχή θα μπορούσε να οδηγήσει στο να κοιτάτε προς την λάθος κατεύθυνση.

Πηγή πληροφοριών: gamerant.com