Στις 26 Ιανουαρίου, ο λογαριασμός του CEO Warden’s X της Algorand παραβιάστηκε από χάκερ.

Ο χάκερ μοιράστηκε μια ανάρτηση που αποκαλούσε την κοινότητα της εταιρείας φτωχή ενώ χρησιμοποιούσε μια γνωστή φυλετική δυσφημία, υποδεικνύοντας ότι κάποιος άλλος έχει τον έλεγχο του λογαριασμού. Μετά από αυτό, ο χάκερ προέτρεψε την κοινότητα να πουλήσει την Algorand.

Μετά τη δημοσίευση, ο χάκερ μοιράστηκε μια σατιρική ιστορία σχετικά με το πώς ο ιδρυτής της Tron, Justin Sun, θα μπορούσε να ωθήσει την Algorand σε “new heights”. Σύμφωνα με τον χάκερ, το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να δώσουν στον Sun τον “απόλυτο έλεγχο” της Algorand και να του επιτρέψουν να κόψει οποιοδήποτε διακριτικό πίσω στο True USD (TUSD).

Διαβάστε ακόμη: Χάκερς εκβιάζουν ασθενείς και οργανισμούς υγείας

Ο χάκερ δήλωσε:

«Φυσικά, αποδέχτηκα αυτή την πρόταση αμέσως. Σύντομα, το Algorand θα συνδεθεί με το πραγματικό δολάριο ΗΠΑ (USD) και μια νέα εποχή ψηφιακού εμπορίου θα ξεκινήσει.”

Εκτός από αυτά, ο χάκερ δημοσίευσε μουσική στον λογαριασμό και άλλαξε το βιογραφικό στο προφίλ του Warden, ισχυριζόμενος ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος απέσυρε έξι άτομα από την κοινότητα και τους έκανε να πιστέψουν ότι ήταν χάκινγκ επίθεση. O χάκερ άλλαξε επίσης το βιογραφικό του Warden για γράφοντας ότι είχε ήδη αποχωρήσει από το Ίδρυμα Algorand και τώρα είναι «ημι-επαγγελματίας pole dancer».

Μερικά μέλη της κοινότητας, ενθουσιασμένα από τις αστείες πράξεις του χάκερ, απάντησαν στην ανάρτηση σχετικά με τον Sun. Ένας χρήστης του X ανέφερε ότι η Algorand θα πρέπει να προσλάβει τον χάκερ, ενώ ένας άλλος πρότεινε να τον αφήσει να “κρατήσει τον λογαριασμό”.

Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, άλλα μέλη της κοινότητας απέρριψαν τον Warden. Ο ειδικός στην κρυπτογράφηση ZachXBT, ανέφερε ότι ο χάκερ θα μπορούσε να είναι “ο καλύτερος διευθυντής” για το Ίδρυμα Algorand.

Δείτε περισσότερα: Google: Αποκαλύπτει τακτικές της ρωσικής hacking ομάδας ‘Cold River’

Ένας άλλος χρήστης του X ανέφερε ότι ο Warden πληροί τις προϋποθέσεις για μια θέση πρακτικής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου ο λογαριασμός του X παραβιάστηκε στις 9 Ιανουαρίου.

Πηγή: cointelegraph.com