Όλες οι Λεπτομέρειες για την Open Beta και την Κυκλοφορία του Skull and Bones μαζί με τα PC System Requirements. Η Ubisoft ανακοίνωσε επίσης σχέδια για το τέλος του παιχνιδιού Skull and Bones και το περιεχόμενο της πρώτης χρονιάς.

Δείτε επίσης: Nintendo Switch: Η Next-Gen κονσόλα θα έχει οθόνη LCD 8 ιντσών

Όπως ένα εγκαταλελειμμένο πλοίο που κινείται προς έναν απότομο βράχο, το πολυαναμενόμενο πειρατικό παιχνίδι της Ubisoft, το Skull and Bones, πλησιάζει αργά αλλά σταθερά. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της 16ης Φεβρουαρίου

καλά στέκει ακόμα και σήμερα, και η Ubisoft ανακοίνωσε ότι πριν φτάσει, μια open beta θα δώσει σε όλους την ευκαιρία να δουν πώς πραγματικά είναι.

Το Skull and Bones έχει καθυστερήσει τόσες φορές από το 2017 που με δυσκολία πιστεύαμε ότι θα κυκλοφορήσει – και ήμασταν εξίσου ενθουσιασμένοι όταν η ημερομηνία κυκλοφορίας του Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε οριστικά στα 2023 Game Awards.

Οι παίκτες θα ξεκινήσουν μια επικίνδυνη περιπέτεια αντιμέτωποι με θρυλικούς Πειρατικούς Άρχοντες όπως ο Philippe La Peste και οι Hubac Twins. Οι παίκτες θα πρέπει να εξαπολύσουν στρατηγικές και να νικήσουν αυτές τις νέες απειλές, με κάθε φορά να επιδεινώνεται η δυσκολία. Οι στρατηγικές φόρτωσης πλοίου και εποχιακών πλοίων και εξοπλισμός θα είναι καθοριστικά για την καταπολέμησή τους στην τελική αναμέτρηση στο τέλος κάθε εποχής. Ετοιμαστείτε να επεκτείνετε και να υπερασπίσετε την αυτοκρατορία σας λεηλατώντας ισχυρότερο εξοπλισμό και πολύτιμους πόρους μέσω νέων παγκόσμιων γεγονότων που εισάγονται κάθε εποχή. Αντιμετωπίστε convoy εμπόρων, Elite πολεμικά πλοία και άλλους κυνηγούς στα ανοιχτά. Μεγαλύτερες προκλήσεις φέρνουν μεγαλύτερες ανταμοιβές καθώς πλοηγήστε σε αυτά τα δυναμικά και απρόβλεπτα νερά.

Δείτε επίσης: Συνεργασία Blizzard και EFG: Ανακοινώνεται η Overwatch Champions Series

Η open beta του Skull and Bones θα ξεκινήσει στις 8 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου και θα είναι διαθέσιμη στο Ubisoft Store και το Epic Games Store, καθώς και στις κονσόλες PS5 και Xbox Series X-S, με ενεργοποιημένο το crossplay και το cross-progression.

Οι παίκτες της open beta θα μπορούν να φτάσουν σε ένα Infamy cap στο Tier 6—η Ubisoft δεν είπε πόσα tiers υπάρχουν, έτσι δεν έχουμε ιδέα πόσο “διαβόητο” είναι αυτό πραγματικά—και μπορούν να κερδίσουν έως πέντε αποκλειστικές ανταμοιβές όπως ship cosmetics, ένα emote, ένα όπλο και ένα κατοικίδιο Pandal Lemur.

Εδώ είναι τα Skull and Bones PC System Requirements:

Κάθε πρόοδος που κερδίστηκε κατά τη διάρκεια της beta θα μεταφερθεί στην πλήρη έκδοση, αν επιλέξετε να συνεχίσετε το ταξίδι σας.

Δείτε επίσης: Κριτική του Enshrouded: Το καλύτερο σύστημα κατασκευής

Το Skull and Bones είναι διαθέσιμο για προ-πώληση στην βασική έκδοση του παιχνιδιού στα 59.99€ και η premium έκδοση στα 89.99€, που περιλαμβάνει έως τρεις ημέρες early access, τη συλλογή The Ballad of Bloody Bones, δύο επιπλέον αποστολές, ένα digital artbook, το soundtrack και ένα ξεκλείδωμένο premium battle pass.

Για περισσότερες εξελίξεις μείνετε συντονισμένοι.

Λεπτομέρειες για την open beta του Skull and Bones είναι διαθέσιμες στο ubisoft.com.

Πηγή: pcgamer