Κατακλύστε τον μαγικό κόσμο του Mario vs. Donkey Kong στο Nintendo Switch, ανακαλύπτοντας πρώτα το ενθουσιαστικό eShop demo.

Αν αναρωτιέστε πώς θα είναι η νέα έκδοση του Mario vs. Donkey Kong στο Nintendo Switch και απλώς δεν μπορείτε να περιμένετε για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, θα χαρείτε να μάθετε ότι υπάρχει πλέον διαθέσιμο ένα δοκιμαστικό (demo) στο eShop.

Δείτε επίσης: Το νέο Update 1.9.51 του Starfield φέρνει σημαντικές αλλαγές

Δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για το κατέβασμά του ή κάτι τέτοιο, αλλά θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό Nintendo για να το κατεβάσετε από το eShop. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της Nintendo, οι φαν του Mario (και του Donkey Kong) θα μπορούν να παίξουν μέσα από τέσσερα επίπεδα δοκιμάζοντας τις λειτουργίες “Casual and Classic” καθώς και τη νέα λειτουργία δύο παικτών σε συνεργασία.

Η νέα έκδοση του Mario vs. Donkey Kong στο Nintendo Switch υπόσχεται μια συναρπαστική εμπειρία για τους φαν της σειράς. Με τη δυνατότητα δοκιμής μέσω του eShop demo, οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τέσσερα επίπεδα, δοκιμάζοντας παράλληλα τις διαφορετικές δυσκολίες “Casual and Classic“, καθώς και την καινοτόμο λειτουργία δύο παικτών σε συνεργασία.

Δείτε ακόμα: Spirit of Fire: Τι Φέρνει το Τελευταίο Update του Halo Infinite

Η Nintendo Life έχει ήδη αξιολογήσει το παιχνίδι και το περιγράφει ως κάτι που τους έχει ενθουσιάσει και τους έχει δημιουργήσει ανυπομονησία για την πλήρη έκδοση, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου 2024

. Άλλες κριτικές επίσης αναφέρουν ότι έχουν απολαύσει τα πρώτα επίπεδα της νέας έκδοσης.

Οι φίλοι του Mario και του Donkey Kong θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο αυτών των διάσημων χαρακτήρων με τον νέο τίτλο. Με βελτιωμένα γραφικά και νέες λειτουργίες, οι παίκτες θα βιώσουν μια μοναδική περιπέτεια, ενώ η δυνατότητα δοκιμής μέσω demo προσφέρει μια πρώτη γεύση των ανανεωμένων χαρακτηριστικών που έχει να προσφέρει αυτή η εκδοχή του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Επτά Χρόνια Αργότερα, το Dragon Quest Builders, Έρχεται στο PC

Ήδη έχουμε δοκιμάσει το παιχνίδι Mario Vs. Donkey Kong και μας έχει αφήσει “ψυχισμένους” για την πλήρη κυκλοφορία στις 16 Φεβρουαρίου 2024. Και άλλα μέσα έχουν απολαύσει όσα έχουν παίξει μέχρι τώρα από αυτήν τη νέα έκδοση.

Πηγή πληροφοριών: nintendolife.com