Επιτέλους, έχουμε μια καλή εικόνα από το Gameplay του Silent Hill 2 Remake χάρη στο Trailer του, στο σημερινό State of Play. Το υλικό έδειξε τον πρωταγωνιστή James Sunderland να πολεμάει τέρατα όπως έκανε και στο αρχικό παιχνίδι και προώθησε επίσης μερικές αξέχαστες στιγμές από το αρχικό παιχνίδι με τη νέα οπτική.

Εξακολουθούμε να μην έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Silent Hill 2 Remake από την ομάδα ανάπτυξης Bloober, αλλά το trailer επανέλαβε ότι το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PlayStation 5.

Δείτε επίσης: Οι Επερχόμενες Αναδημιουργίες και Αναβαθμίσεις των Videogames

Ακόμη και όλα αυτά τα χρόνια αργότερα, η συνέχεια του Silent Hill παραμένει ένα από τα πιο τρομακτικά παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί.

Λίγα Λόγια για το Silent Hill

Το Silent Hill είναι μια σειρά βίντεο-παιχνιδιών τρόμου

που ξεκίνησε το 1999 από την Konami. Τα παιχνίδια αυτά ανήκουν στο είδος του survival horror, όπου οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίσουν τρομακτικά περιβάλλοντα, εχθρούς και γρίφους με περιορισμένους πόρους.

Η σειρά επικεντρώνεται συνήθως σε ψυχολογικά τρομακτικά θέματα και έχει αποκτήσει φήμη για την ατμόσφαιρά της, τις σκοτεινές ιστορίες, και τις μουσικές της. Το πρώτο παιχνίδι Silent Hill κυκλοφόρησε το 1999 για την κονσόλα PlayStation, και από τότε, η σειρά έχει εξελιχθεί και δημιουργήσει αρκετούς τίτλους, συμπεριλαμβανομένων remakes και spin-offs. Η σειρά παραμένει δημοφιλής μεταξύ των οπαδών του survival horror.

Πηγή: gameinformer