Απολαύστε το Pokémon Go με το event “Lunar New Year Dragons Unleashed”, προσφέροντας νέες περιπέτειες και ανακαλύψεις!

Το  Lunar New Year: Dragons Unleashed γιορτάζει τόσο τη χρονιά του δράκου όσο και τους τύπους δράκων στο Pokémon Go. (Μαζί με το γεγονός ότι είναι λίγο πολύπλοκο όσον αφορά τα ονόματα των εκδηλώσεων.)

Δείτε επίσης: Απίθανο: Παίκτης Νικάει Τον Jormuntide στο Palworld με Στρατηγικές του Fortnite!

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης του Pokémon Go, μπορείτε να ολοκληρώσετε αποκλειστικές αποστολές έρευνας πεδίου, να μάχεστε με Pokémon τύπου δράκου σε raids και να τους αιχμαλωτίσετε στη φύση, καθώς οι τύποι δράκων θα εμφανίζονται πιο συχνά στη φύση, ή τουλάχιστον οι προ-εξελιγμένες μορφές τους.

Αλλά η κορυφαία είδηση είναι ότι το  Lunar New Year: Dragons Unleashed σηματοδοτεί την κυκλοφορία του Drampa στο Pokémon Go.
Το περιστρέφειν των PokéStops κατά τη διάρκεια του Lunar New Year Dragons Unleashed μπορεί να οδηγήσει στη συλλογή μιας αποκλειστικής αποστολής έρευνας πεδίου στο Pokémon Go. Αυτές οι αποστολές μπορούν να αποθηκευτούν στη συλλογή της έρευνας πεδίου σας και να ολοκληρωθούν αφού τελειώσει η εκδήλωση, αν το επιθυμείτε.

Εδώ είναι οι αποστολές έρευνας πεδίου του Lunar New Year Dragons Unleashed στο Pokémon Go:

  • Αιχμαλώτιση 10 Pokémon ανταμοιβή – Συνάντηση με Trapinch ή Swablu
  • Κάντε 3 Πολύ Καλά Ρίψεις ανταμοιβή – Συνάντηση με Darumaka
  • Κάντε μια Εξαιρετική Ρίψη ανταμοιβή – Συνάντηση με Gible
  • Ενίσχυση 5 Pokémon τύπου δράκου ανταμοιβή – Συνάντηση με Skrelp ή Tyrunt
  • Περιστροφή 5 PokéStops ή Gyms ανταμοιβή – 5 Poké Balls ή 2 Great Balls
  • Νίκη σε raid ανταμοιβή – Συνάντηση με Dratini, Deino ή Goomy
  • Νίκη σε 3 raids ανταμοιβή – Συνάντηση με Druddigon, Turtonator ή Drampa

Το  Lunar New Year: Dragons Unleashed λειτουργεί μέχρι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 8 μ.μ. (τοπική ώρα) και, ενώ είναι εν ζωή, υπάρχουν τέσσερα μπόνους για εσάς να απολαύσετε. Δύο από αυτούς τους μπόνους έχουν να κάνουν με την τύχη – βλέποντας μια αυξημένη πιθανότητα να γίνετε Lucky Friends ή να κερδίσετε Lucky Pokémon από ανταλλαγές.

Δείτε ακόμα: ΤΤο DLC του Fate/Samurai Remnant Κυκλοφορεί 9 Φεβρουαρίου

Τα άλλα δύο παρέχουν σε όλους την ευκαιρία να κερδίσουν επιπλέον καραμέλες από Ευχάριστες, Πολύ Καλές και Εξαιρετικές Ρίψεις, ενώ οι παίκτες που είναι στο επίπεδο 31 ή άνωθεν θα έχουν επίσης αυξημένη πιθανότητα να κερδίσουν Καραμέλες XL από τέτοιες ρίψεις.

Το κερασάκι στην τούρτα αυτής της εκδήλωσης, ωστόσο, είναι η κυκλοφορία του Drampa! Αυτό το Κανονικό και Τύπου Δράκου Pokémon προέρχεται από την Έκδοση 7 και, αν θέλετε να το προσθέσετε στο Pokédex σας, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τον οδηγό μας για το πώς να πάρετε το Drampa, όπου καλύπτουμε τις αντιδράσεις και τις αδυναμίες για το Drampa.

Τα ακόλουθα Pokémon θα εμφανίζονται επίσης πιο συχνά στη φύση κατά τη διάρκεια του Lunar New Year Dragons Unleashed:

  • Magikarp
  • Dratini
  • Shuckle
  • Fennekin
  • Skrelp
  • Noibat
  • Jangmo-o

Ένα Παγκόσμιο Πρόκληση διεξάγεται επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια Lunar New Year Dragons Unleashed, με την κοινότητα του Pokémon Go να έχει ως αποστολή να πραγματοποιήσει συνολικά 1.000.000.000 Ευχάριστες Ρίψεις παγκοσμίως πριν το τέλος της εκδήλωσης. Ενώ δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι ακριβείς ανταμοιβές για αυτή την πρόκληση κατά την ώρα της συγγραφής, γνωρίζουμε ότι θα δούμε πέντε Pokémon να λαμβάνουν ένα επιλεγμένο επίθετο μετά την εξέλιξή τους, επτά Pokémon που εμφανίζονται πιο συχνά στη φύση.

Δείτε επίσης: Ο hacker κονσολών πλήρωνε στη Nintendo $25 τον μήνα από τη φυλακή

Η Παγκόσμια Πρόκληση θα εκπληρωθεί όταν ο ουρανός γεμίσει με πυροτεχνήματα! Τέλος, υπάρχει ένα ερευνητικό κουίστ με περιορισμένο χρόνο διαθέσιμο κατά τη διάρκεια του Lunar New Year Dragons Unleashed. Κοστίζει £1.99, $2 ή την αντίστοιχη κατηγορία τιμολόγησης στο νόμισμά σας. Δεν μπορείτε να το αγοράσετε χρησιμοποιώντας PokéCoins και το κουίζ δεν επιστρέφεται, αλλά μπορείτε να το δωρίσετε σε έναν άλλο παίκτη αν είστε Μεγάλοι Φίλοι ή ανώτεροι. Εάν αγοράσετε το κουίζ, τότε να έχετε υπόψη ότι πρέπει να το ολοκληρώσετε και να συλλέξετε τις ανταμοιβές πριν από τις 8 μ.μ. (τοπική ώρα) την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Πηγή πληροφοριών: eurogamer.net