Εξερευνώντας τον μαγικό κόσμο του Penacony στο Honkai: Star Rail, ανακαλύπτουμε μυστικούς θησαυρούς και γρίφους.

Το Penacony είναι η τρίτη περιοχή που θα επισκεφτείτε στο Honkai: Star Rail, και μαζί της έρχονται νέοι θησαυροί και γρίφοι προς επίλυση στον νέο πλανήτη. Με πάνω από 100 νέα πράγματα προς εύρεση, μπορεί να είναι πολλά να ψάξετε με μία φορά.

Πολλά από τα μέρη στο Penacony θα ξεκλειδωθούν μόνο όταν έχετε ολοκληρώσει ένα συγκεκριμένο τμήμα των κύριων αποστολών Trailblaze ή έχετε ολοκληρώσει συγκεκριμένους γρίφους. Γι’ αυτό, σας προτείνουμε να κυνηγήσετε όλους τους θησαυρούς αφού τελειώσετε την ιστορία.

Δείτε επίσης: FOAMSTARS: Λεπτομέρειες του εποχιακού περιεχομένου

Σχεδόν όλοι οι χάρτες έχουν κρυμμένο σκουπίδι γύρω και αυτό το σκουπίδι επεκτείνεται πέρα ​​από απλές θησαυροθήκες. Όταν ανοίγετε το χάρτη, θα παρατηρήσετε ένα εικονίδιο θησαυρού στην επάνω αριστερή γωνία με αριθμούς δίπλα σε αυτό. Αυτό υποδηλώνει πόσους από τους διαφορετικούς τύπους θησαυρών έχετε βρει. Ωστόσο, αυτός ο μετρητής αναφέρει μόνο θησαυρούς που δεν είναι κλειδωμένοι πίσω από γρίφους ή δυνατούς εχθρούς (τους ισχυρούς τέρατα που προστατεύουν τις θησαυροθήκες) και Warp Trotters.

Σημειώστε ότι οι χάρτες μας βασίζονται σε περιεχόμενο beta, οπότε τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά στην ζωντανή έκδοση. Επίσης, λείπουν μερικές θησαυροθήκες που μπορεί να είναι κλειδωμένες πίσω από περιεχόμενο που δεν καταφέραμε να προσπεράσουμε στην έκδοση beta. Θα ενημερώσουμε αυτό τον οδηγό το συντομότερο δυνατόν αν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές.

Πώς λειτουργούν οι θησαυροθήκες στο Penacony

Το άνοιγμα θησαυροθηκών και η επίλυση γρίφων γύρω από το Penacony θα σας ανταμείψει με Clock Credits, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε για να αναβαθμίσετε το άγαλμα του Clockie στο κέντρο του Golden Hour. Η αναβάθμιση του άγαλματος σας ανταμείβει με έπαθλα όπως Stellar Jade και άλλα καλούδια.

Δείτε ακόμα: Granblue Fantasy: Relink διαθέτει το καλύτερο Demo μέχρι σήμερα

Υπάρχουν πολλοί νέοι τύποι γρίφων στο Penacony, συμπεριλαμβανομένων των γρίφων καθρέπτη μετακίνησης των τετραγώνων και των γρίφων κυριολεκτικά (με κομμάτια που πρέπει να ταιριάξετε για να φτιάξετε μια εικόνα). Κυρίως, υπάρχει ένας νέος τύπος συλλεκτικού που βρίσκεται κάτω από το κατέβασμα της θησαυροθήκης όταν κοιτάτε τους χάρτες: “Lordly Trashcans”. Αυτοί οι κάδοι σκουπιδιών θα σας κάνουν μια ερώτηση και αν απαντήσετε σωστά, θα σας δώσουν μια ανταμοιβή. Αν απαντήσετε λάθος, θα μπείτε σε μάχη – και παρόλα αυτά θα λάβετε την ίδια ανταμοιβή μετά, οπότε μην ανησυχείτε για το να απαντήσετε λάθος.

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε το Demo για το Mario vs. Donkey Kong στο eShop

Το Penacony έχει επίσης αρκετούς χάρτες όπου θα περπατάτε σε τοίχους και ο χάρτης εκεί είναι τρισδιάστατος. Ενώ είναι φυσικά δύσκολο για εμάς να μεταδώσουμε πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται κάθε θησαυρός, Warp Trotter, ή Lordly Trashcan σε αυτούς τους χώρους, κάναμε το καλύτερό μας για να υποδείξουμε πού βρίσκονται οι θησαυροί χρησιμοποιώντας κύκλους για να υποδείξουμε σε ποια πλατφόρμα βρίσκεται το αντικείμενο.

ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ REVERIE (REALITY) ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ

REVERIE (REALITY)F1

THE REVERIE (REALITY) F2

THE REVERIE (REALITY) F3

Η πρώτη πόρτα από αριστερά ανοίγει όταν ολοκληρώσετε την αποστολή “Cosmic Star”. Η δεύτερη πόρτα από αριστερά απαιτεί να ολοκληρώσετε την αποστολή “The Trees as Peace” για να ανοίξει.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΘΗΣΑΥΡΟΘΗΚΩΝ ΣΤΗΝ GOLDEN HOUR

GOLDEN HOUR F1

GOLDEN HOUR F2

GOLDEN HOUR F3

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΘΗΣΑΥΡΟΘΗΚΩΝ ΣΤΟ DREAM’S EDGE

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΘΗΣΑΥΡΟΘΗΚΩΝ ΣΤΟ CHILD’S DREAM


ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΘΗΣΑΥΡΟΘΗΚΩΝ ΣΤΟ THE REVERIE (DREAMSCAPE)

Μπορέσαμε να βρούμε μόνο 24 από τις 29 θησαυροθήκες, ακόμη και με το Topaz και το Numby να τις εντοπίζουν. Είναι πιθανό να έχουμε χάσει μερικές ή να ένα δωμάτιο να είναι κλειδωμένο λόγω αποστολής ή μελλοντικού περιεχομένου, αλλά θα ενημερώσουμε αυτόν τον οδηγό όταν βρούμε τις υπόλοιπες.

THE REVERIE (DREAMSCAPE) F1

THE REVERIE (DREAMSCAPE) F2

THE REVERIE (DREAMSCAPE) F3

Πηγή πληροφοριών: polygon.com