Η Wizards of the Coast αποκάλυψε το Winter Superdrop 2024, το επόμενο κύμα των συλλεκτικών σετ Secret Lair για το Magic: The Gathering, τα οποία είναι προς παραγγελία απευθείας προς τον καταναλωτή.

Δείτε επίσης: Microsoft: Σκέφτεται να κυκλοφορήσει το Indiana Jones στο PS5

Η εταιρεία WotC ξεκίνησε την ετήσια χειμερινή της σειρά Secret Lair για το 2024. Η σειρά περιλαμβάνει 12 σετ, συμπεριλαμβανομένου ενός σετ Murder at Karlov Manor. Οι άλλες συλλογές παρουσιάζουν πολλά διαφορετικά υψηλής αισθητικής έργα τέχνης από καλλιτέχνες όπως η Rowynn Ellis, ο Graham Yarrington και πολλοί άλλοι. Η προπαραγγελία για αυτήν τη σειρά των Secret Lair ξεκινά από τις 5 Φεβρουαρίου 2024 έως τις 3 Μαρτίου 2024.

Τα παρακάτω σετ προσφέρονται ως μέρος του Winter Superdrop 2024:

  • Showcase: Murders at Karlov Manor (MSRP $29.99; Rainbow Foil $39.99): Το σετ περιλαμβάνει μερικά θρυλικά πλάσματα. Περιλαμβάνει έναν Gonti, Lord of Luxury, έναν Vilis, Broker of Blood, έναν Anowon, the Ruin Thief, και έναν Grenzo, Dungeon Warden.
  • Deceptive Divination (MSRP $24.99; Foil $34.99): Αυτό το σετ εμπνευσμένο από τα ταρώ περιλαμβάνει ένα Wall of Omens, ένα Circular Logic, ένα Scheming Symmetry, ένα Price of Progress, και ένα Eternal Witness.
  • Prismatic Nightmares (MSRP $29.99; Rainbow Foil $39.99): Περιλαμβάνει εικονογραφημένες εκδόσεις των κλασικών EDH με προσωπικό στιλ από τον Graham Yarrington. Το σετ περιλαμβάνει ένα Arcane Denial, ένα Nightscape Familiar, ένα Rain of Filth, ένα Simian Spirit Guide και ένα Prince of Thralls.
  • Just Add Milk: Second Helpings (MSRP $29.99; Rainbow Foil $39.99): Το σετ επέστρεψε με μια νέα σειρά καρτών (δείτε “2022 Superdrop“). Περιλαμβάνει ένα Sakashima of a Thousand Faces, ένα Yargle, Glutton of Urborg, ένα Krark, the Thumbless και ένα Adrix και ένα Nev, Twincasters.
  • Hard-boiled Thrillers (MSRP $29.99; Rainbow Foil $39.99): Αυτό το σετ είναι εμπνευσμένο από αφίσες ταινιών νουάρ θρίλερ. Περιέχει ένα Reconnaissance, ένα Jace, Wielder of Mysteries, ένα Black Market, ένα Dire Undercurrents, και ένα Obeka, Brute Chronologist.
  • The Beauty of Beasts (MSRP $29.99; Foil $39.99):  Αυτές οι κάρτες παρουσιάζουν το καλλιτεχνικό έργο της Rowynn Ellis. Το σετ περιλαμβάνει ένα Felidar Guardian, ένα Peregrine Drake, ένα Serpent of Yawning Depths, ένα Scourge of Valkas και ένα Voracious Hydra.
Δείτε ακόμα: Apple: Αναφέρει ότι η ΕΕ αντιπροσωπεύει το 7% των συνολικών εσόδων του App Store

Αυτή η συλλογή είναι διαθέσιμη σε επτά διαφορετικά πακέτα. Το “Everything on the Menu Bundle” περιλαμβάνει ένα από κάθε σετ και κοστίζει 299,99 δολάρια. Θα υπάρχει επίσης ένα πακέτο με όλα τα αλουμινένια σετ της συλλογής με την ονομασία “All the Sweet Foils Bundles” στην τιμή των 179,99 δολαρίων, και το “All the Savory Non-foils Bundle” περιλαμβάνει όλα τα μη αλουμινένια σετ στην τιμή των 129,99 δολαρίων. Τα σετ που είναι εμπνευσμένα από τους ντετέκτιβ, μπορούν να αγοραστούν ως το Dark Mysteries Bundle, σε αλουμινένια έκδοση για $94.99 και μη αλουμινένια έκδοση για $64.99. Τέλος, τα σετ που έχουν θέμα το πρωινό και τα θηρία παρουσιάζονται ως Beastly Breakfast Omens Bundle, σε αλουμινένια έκδοση για $94.99 και μη αλουμινένια έκδοση για $64.99.

Δείτε επίσης: Replika’s Tomo: Ψηφιακή Συνομιλία για την Ψυχική Υγεία με AI

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες σειρές καρτών στο Magic: The Gathering;

Το Magic: The Gathering έχει πολλές δημοφιλείς σειρές καρτών, αλλά οι πιο δμοφιλείς είναι οι εξής:

Η σειρά ‘Dominaria‘, που είναι γνωστή για την πλούσια ιστορία και τα εντυπωσιακά γραφικά της. Η σειρά ‘Ravnica‘, που είναι δημοφιλής για την πολυπλοκότητα και την ποικιλία των καρτών της, καθώς και για την ιστορία που περιβάλλει τον κόσμο της Ravnica. Η σειρά ‘Innistrad‘, που είναι γνωστή για την ατμόσφαιρα τρόμου και τις κάρτες της που είναι εμπνευσμένες από την γοτθική λογοτεχνία και τον τρόμο. Η σειρά ‘Zendikar‘, που είναι δημοφιλής για την περιπετειώδη φύση της και τις κάρτες της που είναι εμπνευσμένες από την φαντασία και την εξερεύνηση.

Πηγή: icv2