Τα επικά περιορισμένης έκδοσης σετ του Lego Parisian Street και Mountain Fortress είναι έτοιμα να βγουν προς πώληση.

Τα πρώτα σετ Lego που σχεδιάστηκαν σε έναν διαγωνισμό στον οποίο μπορούσε να συμμετάσχει ο καθένας.

Δείτε επίσης: Νέες Διαδρομές με τα Launch Pads στο Lego Fortnite v28.10

Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας αφοσιωμένο οπαδό των ενηλίκων Lego, μπορεί να θέλετε να είστε από πάνω στα κουμπιά αγοράς αυτή την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου. Τότε η Lego θα αρχίσει να πουλά πέντε σετ περιορισμένης έκδοσης που είναι κυριολεκτικά ένα όνειρο οπαδών που έγινε πραγματικότητα: οι οπαδοί συμμετείχαν σε ένα διαγωνισμό BrickLink Designer Program για να δημιουργήσουν αυτά τα σετ Lego μόνοι τους, και θα λάβουν το 5% των εσόδων!

Είναι επίσης πραγματικά καταπληκτικές κατασκευές. Σίγουρα το Mountain Fortress στα $380 που μοιάζει με ένα εξαιρετικό αντίστοιχο του Lion Knight’s Castle, το Snack Shack στα $50 που μου θυμίζει ένα ράντζο στη Χαβάη και το σετ Lego Parisian Street στα $320 με την αιώνια αρχιτεκτονική Haussmann και τα γοητευτικά καταστήματα.

Δείτε επίσης: Fortnite: Ανακοινώνει Παιχνίδι Lego και τον Διάδοχο του Rock Band

Περισσότερα για τον διαγωνισμό παρακάτω. Προς το παρόν, αυτά είναι τα σετ!

Parisian Street, $319.99

Mountain Fortress, $379.99

Snack Shack, $49.99

General Store, $159.99

Old Train Engine Shed, $229.99

Η Lego πιστεύει ότι τα σετ θα αποσταλούν τον Ιούλιο του 2024, αλλά “οι πραγματικές ημερομηνίες και οι χρόνοι αποστολής μπορεί να διαφέρουν”.

Αυτά δεν είναι τα πρώτα σετ που σχεδίασαν οι οπαδοί του Lego που έχουν βγει προς πώληση, φυσικά, αλλά υπάρχουν σημαντικές διαφορές αυτή τη φορά. Ενώ οι ιδέες των οπαδών προηγουμένως είτε προσαρμόζονταν από την εταιρεία Lego είτε χρηματοδοτούνταν από προηγούμενες υποβολές Lego Ideas, το Lego BrickLink Designer Program Series 1 είναι η πρώτη φορά που ο οποιοσδήποτε μπορεί να σχεδιάσει ένα σετ Lego που η Lego θα απλά παράγει.

Η Lego θα κάνει επίσης περισσότερα από αυτά τα σετ που έχουν σχεδιαστεί από οπαδούς από ποτέ πριν. Ενώ τα προηγούμενα δημιουργήματα των οπαδών περιορίζονταν σε 10.000 αντίγραφα ή λιγότερα, και η Lego αρχικά ανακοίνωσε ότι θα έφτανε μέχρι τα 20.000 από αυτά τα πακέτα, η εταιρεία δηλώνει τώρα ότι ο περιορισμός είναι 30.000. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα σετ μπορεί να μην είναι τόσο αξιόλογα για τους συλλέκτες όπως τα προηγούμενα πακέτα, τα περισσότερα από τα οποία έχουν ήδη διπλασιαστεί στην αξία τους, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό σημαίνει λιγότερους εισαγωγείς!

Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι οπαδοί σχεδιαστές των μεγαλύτερων σετ θα μπορούσαν να κερδίσουν ποσοστά περίπου 500 χιλιάδες δολάρια. Φανταστείτε αυτό.

Πηγή: theverge