Η Ayaneo αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το Pocket S, το νέο της Android gaming handheld που θα ανταγωνιστεί το Ayn Odin2.

Η Ayaneo θα προσφέρει το Pocket S σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Η Ayaneo αποκάλυψε περισσότερες προδιαγραφές συσκευής για το Pocket S, το οποίο θα διαθέσει αργότερα φέτος με ένα σύγχρονο Snapdragon SoC που τρέχει Android. Το Ayaneo Pocket S θα διαθέτει επίσης οθόνη 1440p

, συνοδευόμενη από έως και 16 GB μνήμη RAM και 1 TB αποθήκευση.

Δείτε επίσης: Microsoft: Ίσως φέρει τα Starfield και Indiana Jones στο PS5

Η Ayaneo έχει επιβεβαιώσει περισσότερες προδιαγραφές για το Pocket S, πάνω από πέντε μήνες μετά το πρώτο teaser της συσκευής. Για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση, η εταιρεία αποκάλυψε αρχικές λεπτομέρειες για το Pocket S προς το τέλος του Αυγούστου 2023, όπως η παρουσία ενός επεξεργαστή Snapdragon G3x Gen 2. Στη συνέχεια, δημοσίευσε εικονογραφήσεις της συσκευής, καθώς και υλικό παιχνιδιού που παρέδωσε στα τέλη του 2023.

Δείτε ακόμα: Avowed : Ανακοινώσεις για την Προσεχή Αναβάθμιση του Συστήματος Μάχης

Συνολικά, η Ayaneo έχει πλέον προσδιορίσει τις ακόλουθες νέες προδιαγραφές:

  • Οθόνη IPS 6″ ιντσών, 2.560 x 1.440, 400 nits
  • Έως και 16 GB RAM/1 TB αποθήκευση
  • Κατανάλωση ενέργειας 15 W για το SoC

Συνολικά, το Pocket S διαμορφώνεται ως ανταγωνιστής του Ayn Odin2, ενός άλλου Android gaming handheld 6” ιντσών που χρησιμοποιεί το Snapdragon 8 Gen 2. Θεωρητικά, το Pocket S θα πρέπει να είναι περίπου 20% ταχύτερο από το Odin2, αν και αυτή είναι η μόνη επίσημη εκτίμηση της Qualcomm. Ωστόσο, το Pocket S θα είναι σημαντικά πιο ισχυρό από το Pocket Air, το οποίο η Ayaneo πωλεί με τον επεξεργαστή Dimensity 1200.

Δείτε επίσης: Σας ταλαιπωρεί η εύρεση parking; Έρχεται το parking robot “Parkie”

Προς το παρόν, η εταιρεία αναμένει να παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες για το Pocket S τον Απρίλιο. Ωστόσο, ελπίζει επίσης να κυκλοφορήσει το Pocket S τον Δεκέμβριο του 2023, οπότε θα πρέπει να προσεγγίσουμε με επιφύλαξη τις ενδείξεις ότι το Pocket S θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2024. Ούτως ή άλλως, η καμπάνια Indiegogo για το gaming handheld είναι ήδη διαθέσιμη για προεπισκόπηση.

Δείτε ακόμα: Nvidia RTX 4080 super: Review της κάρτας γραφικών

Πηγή: notebookcheck