Η επική συνέχεια του Helldivers 2 φέρνει νέες προκλήσεις και μια επικαιροποιημένη περιπέτεια για τους θαρραλέους παίκτες.

Το σύμπαν των Helldivers είναι ένα από ευγενικούς στρατιώτες, ηρωικές πράξεις και συγκινητική, ακαταμάχητη πατριωτικότητα απέναντι σε γιγαντιαία έντομα που βρέχουν οξύ.

Αν θέλετε να πάρετε ενημέρωση για την ιστορία της Σούπερ Γης και των γενναίων υπερασπιστών της πριν από την κυκλοφορία του Helldivers 2 στις 8 Φεβρουαρίου, συνεχίστε την ανάγνωση. Επιπλέον, μοιραζόμαστε τα πρώτα νέα ότι η ιστορία θα συνεχιστεί μετά την κυκλοφορία του Helldivers 2 μέσω ενημερώσεων.

Δείτε επίσης: Avowed : Ανακοινώσεις για την Προσεχή Αναβάθμιση του Συστήματος Μάχης

Το Helldivers 2 λαμβάνει χώρα έναν αιώνα μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, με τη Σούπερ Γη να έχει επικρατήσει ενάντια στους αντιπάλους της – τα θανατηφόρα, έντομα που μοιάζουν με τερμίνιτ, τους αηδιαστικούς Κυβέρνορες και τους μυστηριώδεις Ιλουμίνατες. Με τους εχθρούς της νικημένους και τον Γαλαξιακό Πόλεμο κερδιμένο, ακολούθησε μια εποχή ειρήνης και ευημερίας. Οι Helldivers, η εκλεκτή δύναμη της Σούπερ Γης, απολύθηκαν.

Η ίδια τεχνολογία ταξιδιού ταχύτερης από το φως, ηρωικά απελευθερωμένη από τους Ιλουμίνατες, που έδωσε στη Σούπερ Γη πρόσβαση στον γαλαξία, έχει από τότε χρησιμοποιηθεί για να τον κατακτήσει. Αυτή η περίοδος έχει γίνει γνωστή ως Η Μεγάλη Δημοκρατία. Η τεχνολογία FTL εξαρτάται από μια σταθερή προσφορά της πολύτιμης ουσίας Ε-710 που, ευτυχώς, μπορεί να βρεθεί στα αποσυνθετικά σώματα των τερμίνιτ. Έτσι, φυσικά, η Σούπερ Γη έχει αρχίσει να καλλιεργεί τους τερμίνιτ σε βιομηχανική κλίμακα.

Γιατί η Σούπερ Γη χρειάζεται εσένα

Σε μια σοκαριστική εξέλιξη, οι τερμίνιτ έχουν αποδράσει από τις φάρμες τους και έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται σε ολόκληρο το γαλαξία. Οι Ένοπλες Δυνάμεις

της Σούπερ Γης προσπαθούν να τους απομονώσουν στους πλανήτες φάρμες τους, αλλά είναι ανεπαρκείς – έτσι όταν ένας μυστηριώδης νέος εχθρός εισέρχεται στη μάχη, η Σούπερ Γη δεν έχει άλλη επιλογή από το να κινητοποιήσει ξανά τους Helldivers.

Δείτε ακόμα: Penacony: Αποκλειστικός Οδηγός για τους Θησαυρούς στο Honkai: Star Rail

Οι Αυτομάτοι είναι πλήρως μηχανοποιημένοι στρατιώτες ενός είδους που ποτέ δεν έχει ξαναδεί. Αλλά το σήμα τους είναι τρομακτικά οικείο…

Είναι τώρα δική σας, Helldiver, να φορέσετε την κάπα σας και να επαναφέρετε τις αποικίες της Σούπερ Γης για πάντα. Θα πολεμήσετε αυτούς τους αποτρόπαιους, εχθρούς που μισούν την ελευθερία σε δύο μέτωπα, καθώς η Σούπερ Γη εργάζεται για να υλοποιήσει μια λύση στον μαρτυρικό των τερμίνιτ.
Καθώς οι Helldivers μάχονται τους εχθρούς της Σούπερ Γης, δεν θα αλλάξετε μόνο το πρόσωπο του γαλαξία, αλλά και την πορεία της ιστορίας του.

Δείτε επίσης: Apex Legends Season 20: Ανάλυση των Skill Tree

Η Σούπερ Γη θα εκδίδει παγκόσμιες, χρονικά ευαίσθητες Κύριες Διαταγές, προκαλώντας όλους τους παίκτες να εργαστούν μαζί για την επίτευξη μεγάλων στόχων, το αποτέλεσμα των οποίων θα διαμορφώσει την ιστορία προς τα εμπρός. Αυτό σημαίνει ότι η ιστορία δεν είναι κάτι που συμβαίνει στους παίκτες, αλλά κάτι που οι παίκτες οι ίδιοι πρέπει ενεργά να προκαλέσουν.

Πηγή πληροφοριών: blog.playstation.com