Το Tesla Cybertruck έλαβε μια εντυπωσιακή βελτίωση για το χιόνι, μία τροποποίηση snow track.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Βίντεο το δείχνει να “σκαρφαλώνει σκάλες”

Ο Dave Sparks, γνωστός ως HeavyDSparks στο YouTube και το Instagram, έχει τοποθετήσει χιονοδρομικά σκι σε ένα Tesla Cybertruck, σε μία από τις πιο τρελές τροποποίησεις που πιθανόν δε θα δούμε ποτέ σε αυτό το ηλεκτρικό πικάπ.

Όταν το όχημα έχει ακριβώς το ίδιο σχήμα με τους τροχούς του. Είναι ένα από τα πιο απίστευτα και εκπληκτικά πράγματα που έχουμε κατασκευάσει ποτέ. Είμαι ενθουσιασμένος να το οδηγήσω!“, είπε ο Sparks στο Instagram του.

Αυτό ωστόσο, δεν είναι το πρώτο Tesla που βλέπουμε με τέτοιου είδους τροποποίηση. Το 2020, ο lowlifeduramax έκανε το ίδιο πράγμα, αλλά σε ένα Model 3 και έδειξε πώς μπορεί να κατακτήσει δύσκολα και χιονισμένα μονοπάτια.

Δείτε ακόμα: Tesla Cybertruck: Εντοπίστηκε σε δρόμο να ρυμουλκεί μεγάλο τρέιλερ

Από Jeeps μέχρι σχολικά λεωφορεία, ο Dave Sparks έχει εφαρμόσει την τροποποίηση snow track σε διάφορα οχήματα και κοινοποιεί το περιεχόμενό του σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Έχουμε δει μερικές απίθανες διαδρομές με αυτά τα τροποποιημένα οχήματα, με κάθε ένα να είναι ακόμα πιο απίθανο από το προηγούμενο.

Ωστόσο, το Cybertruck είναι ήδη ένα αρκετά ικανό όχημα όσον αφορά το χιόνι, τουλάχιστον σύμφωνα με τις χειμερινές δοκιμές που πραγματοποίησε η Tesla κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο με αυτήν την ενδιαφέρουσα τροποποίηση.

Ελπίζουμε να δούμε σύντομα την απόδοση του Tesla Cybertruck με την τροποποίηση snow track και ανυπομονούμε για το περιεχόμενο

του Dave Sparks σχετικά με αυτό το αμιγώς ηλεκτρικό πικάπ και την πορεία του μέσα από επικίνδυνα χιονισμένα τοπία και μονοπάτια.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck for Kids: Το δημοφιλές ηλεκτρικό όχημα τώρα και για παιδιά

Ποιες είναι οι κύριες διαφορές του Tesla Cybertruck από τα παραδοσιακά φορτηγά;

To Tesla Cybertruck είναι ένα ηλεκτρικό φορτηγό, το οποίο σημαίνει ότι χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια αντί για βενζίνη ή πετρέλαιο. Αυτό το καθιστά πιο φιλικό προς το περιβάλλον και πιο οικονομικό στην κατανάλωση καυσίμου.

Ο σχεδιασμός του Cybertruck είναι επίσης διαφορετικός. Έχει ένα πολύ μοντέρνο και φουτουριστικό σχέδιο, το οποίο διαφέρει σημαντικά από τα παραδοσιακά φορτηγά. Η ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο ατσάλι το καθιστά πιο ανθεκτικό σε χτυπήματα και σκουριά. Το Cybertruck έχει επίσης πολλές τεχνολογικές προσθήκες. Περιλαμβάνει ένα προηγμένο σύστημα πλοήγησης, ένα ευρύχωρο εσωτερικό με οθόνη αφής, και τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης με την τεχνολογία Autopilot της Tesla.

Τέλος, η απόδοση του Cybertruck είναι επίσης διαφορετική. Μπορεί να επιταχύνει από 0 σε 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6,5 δευτερόλεπτα, κάτι που είναι σημαντικά γρηγορότερο από τα περισσότερα παραδοσιακά φορτηγά. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει βαριά φορτία και να ρυμουλκήσει βάρη έως και 14.000 λίβρες.

Πηγή: teslarati