Ο διάδοχος του Nintendo Switch φέρεται ότι θα διαθέτει συμβατότητα προς τα πίσω τόσο για φυσικές όσο και για ψηφιακές αντιγραφές παιχνιδιών.

Η αναφορά προέρχεται από την Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα Universo Nintendo, η οποία στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει σωστά πληροφορίες σχετικά με αρκετές παρουσιάσεις Nintendo Direct και τον επίσημο τίτλο του Sonic X Shadow Generations πριν από την αποκάλυψή του. (Ευχαριστούμε για την αναφορά, Eurogamer.)

Δείτε επίσης: Nintendo Switch: Οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 139 εκατομμύρια

Ο λογαριασμός στο Twitter Centro Leaks μοιράστηκε μια μεταφρασμένη εκδοχή των λεπτομερειών σε κοινωνικά δίκτυα, η οποία υποστηρίζει ότι τα πρωτότυπα παιχνίδια του Nintendo Switch θα είναι παιγνίδια στο επόμενο κονσόλα της εταιρείας, είτε τα έχετε σε κασέτα είτε μέσω του eShop. Οι προγραμματιστές, επίσης, φέρεται να μπορούν να “ενισχύουν” παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στον πρώτο Nintendo Switch για να εκμεταλλευτούν την επιπλέον ισχύ επεξεργασίας του Switch 2. Αυτό ταιριάζει με προηγούμενες αναφορές ότι η Nintendo έδειχνε μια “βελτιωμένη” έκδοση του The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild να τρέχει στο νέο υλικό.

Tο Nintendo Switch 2 – ή όπως και να αποκαλείται τελικά – βρίσκεται στο επίκεντρο ενός στροβιλισμού φημών τους τελευταίους μήνες. Μια έρευνα στη βιομηχανία αποκάλυψε ότι το 8% των προγραμματιστών παιχνιδιών

εργάζονταν ήδη σε τίτλους για το διάδοχο του Switch. Ένας άλλος αναλυτής ισχυρίστηκε ότι η κονσόλα θα κυκλοφορούσε φέτος με οθόνη LCD 8 ιντσών, αντί για την OLED οθόνη του OG Switch.

Δείτε ακόμα: Νέα Συλλογή Yu-Gi-Oh! για Switch και PC ανακοίνωσε η Konami

Δεν θα ξέρουμε με βεβαιότητα μέχρις ότου η Big N αποφασίσει να αποκαλύψει λεπτομέρειες, αλλά με τόσες φήμες που κυκλοφορούν, είναι προφανές ότι η εταιρεία ετοιμάζει κάτι σημαντικό. Αν το 2024 είναι το τελευταίο έτος του Nintendo Switch ως κύρια προτεραιότητα της εταιρείας, τότε φαίνεται να έχει μια ήπια έξοδο μεταξύ των κυκλοφοριών ενός remake του Paper Mario, μιας περιπέτειας μόνης της Πριγκίπισσας Peach και πολλών άλλων επερχόμενων παιχνιδιών για το Switch.

Πηγή πληροφοριών: gamesradar.com