Το νέο TECNO Pova 6 Pro αποτελεί μια ισχυρή μεσαία κατηγορία στον χώρο του gaming που κάνει μια δήλωση.


Το MWC 2024 ξεκίνησε επίσημα και η TECNO κυκλοφορεί μια ολοκαίνουργια συσκευή για gaming. Το TECNO Pova 6 Pro είναι μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και έναν ακόμα πιο εντυπωσιακό σχεδιασμό που πιθανότατα θα προσελκύσει τα βλέμματα ενώ θα είναι ευνοϊκός για το πορτοφόλι σας.

Δείτε επίσης: Έρχεται αναβάθμιση στο Samsung Galaxy Z Fold 6

Η συσκευή διαθέτει έναν αρκετά μοντέρνο “Dynamic-Tech Design” που είναι πολύ πιο εντυπωσιακό από ορισμένα από τα τελευταία Android gaming τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν φέτος, όπως το ROG Phone 8 Pro. Το εφέ ενισχύεται περαιτέρω από τον δυναμικό φωτισμό MiniLED που διαθέτει στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, με 210 LEDs που μπορούν να προσαρμοστούν για να ανταποκρίνονται σε μηνύματα, κλήσεις, μουσική και, φυσικά, gaming.

Όσον αφορά την απόδοση, το τηλέφωνο τροφοδοτείται από ένα MediaTek 6080 με έως και 12GB RAM. Η μνήμη μπορεί να επεκταθεί εικονικά έως και 24GB RAM, κάτι που θα βοηθήσει στην εξασφάλιση μιας ομαλής εμπειρίας κατά το gaming ή την εκτέλεση άλλων εργασιών.

Το gaming βελτιώνεται περαιτέρω με χαρακτηριστικά όπως η βελτιωμένη δόνηση, οι έλεγχοι κλίσης, μια οθόνη AMOLED FHD+ 120Hz και το σύστημα POVA SuperCooled για μείωση της θερμότητας κατά τη χρήση. Η TECNO καταφέρνει να χωρέσει μια μπαταρία 6.000mAh στο πλαίσιο του Pova 6 Pro με διαστάσεις 7,88 ιντσών, η οποία υπόσχεται περισσότερες από 11 ώρες gaming. Το τηλέφωνο υποστηρίζει φόρτιση με καλώδιο 70W και αντίστροφη φόρτιση 10W, ώστε να μπορείτε να φορτίσετε το τηλέφωνο ενός φίλου σε μια δύσκολη κατάσταση.

Δείτε ακόμα: Nokia: Παρουσιάζει τον AI βοηθό για εργαζόμενους σε βιομηχανίες

Στο πίσω μέρος, η TECNO κάνει το ντεμπούτο της με μια κύρια κάμερα 108MP με in-sensor zoom για ενισχυμένες λήψεις 10x, ενώ η κάμερα μπροστινού προσώπου έρχεται με dual-tone LED φλας για καλύτερα selfies.

“Μέσω εκτενούς έρευνας στους παγκόσμιους χρήστες, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μεγάλη αναμονή για ακόμα πιο ομαλές εμπειρίες gaming και ψυχαγωγίας και για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας,” δήλωσε ο Leo Li, διευθυντής προϊόντων της TECNO. Ο Li σημειώνει ότι το Pova 6 Pro επιτυγχάνει αυτήν την ισορροπία χάρη στην απόδοσή του, την μπαταρία και την εντυπωσιακή οθόνη του. Το TECNO Pova 6 Pro κυκλοφορεί πρώτα σε επιλεγμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Φιλιππίνων, της Σαουδικής Αραβίας και της Ινδίας, πριν διευρυνθεί σε άλλες χώρες.

Πηγή πληροφοριών: androidcentral.com