Η θήκη FineWoven της Apple για το iPhone 15, δέχτηκε αυστηρή κριτική όταν κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς θεωρήθηκε κατώτερη σε σχέση με τις δερμάτινες θήκες που αντικατέστησε. Τώρα, η συντάκτρια της The Wall Street Journal, Joanna Stern, ανακεφαλαίωσε τον θυμό των πελατών με την δική της εμπειρία, αφού χρησιμοποίησε τη θήκη για πέντε μήνες.

Δείτε επίσης: Bellroy: Θα κυκλοφορήσει δερμάτινη θήκη για το Google Pixel Fold

Δείτε τη θήκη FineWoven του iPhone 15 Pro Max μετά από πέντε μήνες χρήσης. Τα άκρα ξεφλουδίζουν, το ύφασμα έχει γρατζουνιές σαν παλιό CD και γίνεται καφέ σαν σάπια μπανάνα. Αναμένω το CDC να εμφανιστεί στο σπίτι μου για να την ανακηρύξει ως βιοϊατρικό πρόβλημα!“, ήταν μερικά από τα σχόλια της Stern για τη νέα θήκη της Apple.

Πολλοί ακόμα χρήστες έχουν χαρακτηρίσει τη θήκη τους, την οποία αγόρασαν για $59, ως αηδιαστική.

Ένα έγγραφο υποστήριξης της Apple προσφέρει συμβουλές για τον καθαρισμό της θήκης FineWoven της, αλλά το μικροσκοπικό κείμενο της ενότητας, αναγνωρίζει ότι “το υλικό μπορεί να φαίνεται διαφορετικό και να εμφανίζει φθορές με την πάροδο του χρόνου καθώς οι ίνες συμπιέζονται με την κανονική χρήση” και ότι “κάποιες γρατζουνιές μπορεί να μειωθούν με την πάροδο του χρόνου.

Δείτε ακόμα: Hermès: Κυκλοφόρησε νέα κομψή θήκη για τα AirPods Pro 2

Αντιδρώντας στην πεντάμηνη ανασκόπηση της Stern, ο John Gruber του Daring Fireball

δημιούργησε πανομοιότυπες δημοσκοπήσεις σε πολλά social media, ρωτώντας τους κατόχους θήκης FineWoven για τη γνώμη τους, και οι ανταποκρινόμενοι φαίνεται να έχουν ψηφίσει καταρριπτικά σύμφωνα με την άποψη ότι “Είναι ένα σκουπίδι.”

Παρά τη συνεχιζόμενη κακή δημοσιότητα σχεδόν έξι μήνες μετά το ντεμπούτο της θήκης, η Apple φαίνεται ακόμη να αρνείται να παραδεχτεί ότι το νέο της εναλλακτικό υλικό είναι αποτυχία. Ωστόσο, η δημόσια γνώμη, καταδεικνύει ότι η FineWoven είναι απλά μία κακή θήκη.

Δείτε επισής: Οι Κάτοχοι των AirPods μπορούν να αγοράσουν Νέα Θήκη USB-C

Η θήκη FineWoven χρησιμοποιεί μια πληθώρα υλικών για την κατασκευή των θηκών της iPhone. Το κύριο υλικό που χρησιμοποιείται είναι το εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαφρύ πολυανθρακικό, το οποίο παρέχει ανώτερη προστασία για τη συσκευή σας. Οι θήκες FineWoven είναι πιο μαλακές και πιο ανθεκτικές στη φθορά, καθιστώντας τις ικανές να χειριστούν τη μέση πτώση. Ωστόσο αυτά τα θετικά δεν μπορούν να αντισταθμίσουν τα αρνητικά. Μπορεί η Apple να έκανε μία αξιοπρεπή κίνηση με το να διακόψει τις δερμάτινες θήκες, αλλά το FineWoven δεν είναι η premium αντικατάσταση που ζητούν οι χρήστες της.

Πηγή: macrumors