Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι δημιουργίας πόλεων Cities Skylines 2, κυκλοφόρησε για PC μέσω του Steam τον Οκτώβριο και αντιμετώπισε αμέσως αρκετά ζητήματα που η εταιρεία ανάπτυξης Colossal Order έχει αγωνιστεί να αντιμετωπίσει τους τελευταίους μήνες. Τώρα, με την αλλαγή της «μεικτής» αξιολόγησης χρηστών του Steam σε «κυρίως αρνητική» στις πιο πρόσφατες κριτικές, και με το πρώτο παιχνίδι Cities Skylines να έχει περισσότερους παίκτες στο PC, η CEO της Colossal Order έχει εκδώσει ένα μήνυμα προς τους δυσαρεστημένους παίκτες που σχεδιάζεται να αντιμετωπίσει τις κύριες ανησυχίες.

Δείτε επίσης: Cities Skylines 2: Προβλήματα Απόδοσης Ανησυχούν τους Παίκτες

Τον Νοέμβριο, η Colossal Order επιβεβαίωσε μια σειρά καθυστερήσεων για το προγραμματισμένο DLC, προκειμένου να επικεντρωθεί σε απαραίτητες βελτιώσεις στην απόδοση και στον ήδη καθυστερημένο Mod Editor. Η έκδοση για κονσόλα δεν θα κυκλοφορούσε μέχρι να λυθούν τα προβλήματα στην έκδοση για PC, όπως υποστήριξε ο προγραμματιστής.

Σε μια νέα δημοσίευση στο Steam, η εκτελεστική διευθύντρια Mariina Hallikainen ρωτήθηκε: “Πώς σκοπεύετε να ξεφύγετε από αυτό το χάος; / Τι σχεδιάζετε για να διορθώσετε το Cities: Skylines 2; / Τι θα κάνετε για να διορθώσετε την καταστροφική κυκλοφορία του CS2;” Στην απάντησή της, παραδέχτηκε ότι η έλλειψη υποστήριξης modding είναι το “μεγαλύτερο λάθος” της Colossal Order, αλλά αντιμετώπισε όλες τις κύριες ανησυχίες.

Δείτε ακόμα: Cities: Skylines 2 Review

Θα προτιμούσαμε πολύ να βρισκόμασταν σε διαφορετική θέση από αυτήν που βρισκόμαστε αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν,” δήλωσε η Hallikainen για το Cities: Skylines 2. “Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια να αναπληρώσουμε την έλλειψη υποστήριξης

modding, των λειτουργικών συστημάτων, του περιεχομένου για την Ultimate Edition, και να βελτιώσουμε την απόδοση και να διορθώσουμε τα σφάλματα φέτος. Η ομάδα είναι χωρισμένη για να εργαστεί σε διαφορετικές εργασίες, έτσι ώστε να βλέπουμε πρόοδο σε όλα τα μέτωπα, και αν και μπορεί να μη φαίνεται αρκετά γρήγορο, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτό είναι αρκετό για να ανατρέψει τα πράγματα.

Ανταποκρινόμενη, η Hallikainen απάντησε σε μια λίστα ερωτήσεων, επιβεβαιώνοντας ότι περισσότερες κινούμενες εικόνες έρχονται στο Cities: Skylines 2, εργασίες για ποδήλατα και ποδηλατόδρομους είναι υπό εξέλιξη, και περισσότερα κτίρια τόσο δωρεάν όσο και με πληρωμή βρίσκονται στο χάρτη πορείας.

Δείτε επίσης: Xbox Game Pass: Τα 8 νέα παιχνίδια που έρχονται τον Οκτώβριο!

Τα προβλήματα του Cities: Skylines 2 ξεκίνησαν πριν από την ίδια την κυκλοφορία του. Η Colossal Order προειδοποίησε τους παίκτες ότι θα κυκλοφορούσε με θέματα απόδοσης μία εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Από τότε, οι παίκτες αντιμετωπίζουν χαμηλότερα frame rates και διάφορες προβληματικές καταστάσεις καθώς ο προγραμματιστής προσπαθεί να δημιουργήσει μια καλύτερη εμπειρία.

Πηγή: ign