Το Viber αναβαθμίζεται με την κυκλοφορία μιας ολοκαίνουργιας ενημέρωσης που εισάγει μια σημαντική νέα δυνατότητα, τα Folders. Δηλαδή προστίθενται οι προσαρμόσιμοι φακέλοι για τις συνομιλίες. Σχεδιασμένο ειδικά για να καθιστά πιο εύκολο για τους χρήστες το να βρίσκουν γρήγορα τις συνομιλίες τους και να διευκολύνουν την επικοινωνία τους, οι προσαρμόσιμοι φάκελοι συνομιλίας διατίθενται σταδιακά παγκοσμίως σε όλους τους χρήστες.

Δείτε επίσης: AirPods Max: Πραγματοποιείται η αναβάθμιση για το μοντέλο επόμενης γενιάς

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Viber θα μπορούν να δημιουργήσουν έως και πέντε προσαρμοσμένους φακέλους, εκτός από έναν καρτελάκι “Όλα”, που περιλαμβάνει αυτόματα όλες τις άλλες συνομιλίες. Αυτοί οι πέντε προσαρμοσμένοι φάκελοι μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε φακέλους για φίλους, οικογένεια, δουλειά και αγαπημένους.

Επίσης, οι προσαρμοσμένοι φάκελοι συνομιλίας μπορούν να ανατεθούν σε πολλούς φακέλους, και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των συνομιλιών που μπορούν να προστεθούν. Επιπλέον, το Viber δηλώνει ότι οι χρήστες μπορούν να μετονομάσουν φακέλους ή να επισημάνουν όλες τις συνομιλίες ως διαβασμένες.

Δείτε ακόμα: Το Google Maps προσθέτει “glanceable” οδηγίες

Να έχετε υπόψη ότι για να λάβετε τη νέα δυνατότητα θα πρέπει να ενημερώσετε στην έκδοση 22.0 ή ανώτερη του Viber. Σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να πάρει μερικούς μήνες για τους προσαρμοσμένους φακέλους συνομιλίας να είναι διαθέσιμοι σε όλους.

Δείτε επίσης: iOS 17.4: Νέα emoji έρχονται στο iPhone

Επίσης, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι χρήστες με περισσότερες από 10 συνομιλίες θα έχουν πρόσβαση στη νέα δυνατότητα αφού ανοίξουν την εφαρμογή. Τα Folders μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί πηγαίνοντας στο “Περισσότερα” στην κύρια οθόνη συνομιλίας του Viber, και επιλέγοντας “Διαχείριση Φακέλων” και προσθέτοντας συνομιλίες.

Πηγή: phonearena