Η Apple θα κυκλοφορήσει σύντομα την πρώτη σημαντική ενημέρωση λογισμικού για το Vision Pro. Η νέα έκδοση του visionOS θα φέρει βελτιώσεις όχι μόνο στο Personas, αλλά και στο EyeSight.

Το Personas και το EyeSight αποτελούν πρόσθετες λειτουργίες που προσφέρουν διασκέδαση σε πολλούς χρήστες μέσω της εμπειρίας του Vision Pro. Τα Personas αναπαριστούν ψηφιακά τον χρήστη κατά τις βιντεοκλήσεις, ενώ το EyeSight χρησιμοποιεί μια οθόνη για να εξατομικεύσει τα μάτια του χρήστη στο Vision Pro όταν υπάρχουν άλλα άτομα στο δωμάτιο.

Διαβάστε ακόμη: Το Apple Vision δεν θα διαθέτει τη λειτουργία EyeSight!

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η beta έκδοση του visionOS 1.1 κάνει το Personas να φαίνονται πιο ρεαλιστικά και οι σημειώσεις έκδοσης της Apple που παρέχονται με την υποψήφια έκδοση ‌visionOS‌ 1.1 προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες. Έχουν γίνει συγκεκριμένες βελτιώσεις στην εμφάνιση των μαλλιών και του μακιγιάζ και στην αναπαράσταση του λαιμού και του στόματος, προσφέροντας μια εντυπωσιακή βελτίωση.

Η αναβάθμιση αυτή φαίνεται να επηρεάζει θετικά την απόδοση του EyeSight, κάτι που δεν είχε παρατηρηθεί κατά τη δοκιμαστική φάση. Η λειτουργία EyeSight χρησιμοποιεί το Persona για την απεικόνιση των ματιών σε εξωτερική οθόνη. Παρόλο που η λειτουργία φαίνεται βελτιωμένη στα Vision Pro, η Apple πρέπει ακόμη να επιδείξει περισσότερη προσπάθεια, καθώς δεν έχει ακόμη φτάσει στα επίπεδα που επιθυμεί.

Δείτε περισσότερα: Ένας μηχανικός λογισμικού φόρεσε Apple Vision Pro στο γάμο του!

Νέες προσθήκες στην ενημέρωση περιλαμβάνουν βελτιώσεις στο εικονικό πληκτρολόγιο και την εικονική οθόνη του Mac.

Το visionOS 1.1 θα κυκλοφορήσει επίσημα αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: macrumors