Μετά από μήνες προετοιμασίας, η Omega παρουσίασε μια νέα έκδοση με λευκό καντράν του πιο εμβληματικού της ρολογιού, του Speedmaster Moonwatch.

Η OMEGA αποκάλυψε επίσημα την πιο πρόσφατη έκδοση του Speedmaster Moonwatch. Φέτος, φορά ένα λευκό λακαρισμένο καντράν, μετά από μεγάλη ανυπομονησία που προκάλεσε από τον περασμένο Νοέμβριο του 2023, όταν ο Daniel Craig εμφανίστηκε με αυτόν στον καρπό του κατά τη διάρκεια της έκθεσης Planet OMEGA στη Νέα Υόρκη.

Δείτε επίσης: Η Apple Σχεδιάζει Ακόμα το Apple Watch Ultra με τεχνολογία MicroLED

Εξοπλισμένο με ένα λακαρισμένο καντράν σε καθαρό λευκό, οι δείκτες, το σετ χρονογράφου και το ταχύμετρο είναι σε αντίθεση με μαύρο χρώμα για να παραμείνει πιστό στη φιλοσοφία του μοντέλου να είναι εύκολο στην ανάγνωση. Επιπλέον, στις άκρες του κεντρικού δευτερολέπτου υπάρχουν λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμα, καθώς και γράμματα “Speedmaster”.

Μέσα στο ρολόι με διάμετρο 42 χιλιοστών κρύβεται το Calibre 3861, ένα κίνημα πιστοποιημένο από τον Master Chronometer με αυτονομία 50 ωρών. Αυτό το εμβληματικό ρολόι συνοδεύεται από μια βραχιόλα από ανοξείδωτο ατσάλι εμπνευσμένη από τη vintage μόδα με γυαλιστερά και γυαλιστερά-ματ κρίκους. Δύο άλλα λουριά επιβεβαιώνονται, το ένα από καουτσούκ με υφή και το άλλο με θέμα αγώνων με διάτρητο δερμάτινο σχέδιο.

Δείτε ακόμα: Oppo Watch X: Ένα μεταμφιεσμένο OnePlus Watch 2

Η τιμή του νέου Speedmaster Moonwatch είναι 8.100 δολάρια ΗΠΑ και θα είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω της OMEGA και των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της σύντομα.

Πηγή πληροφοριών: hypebeast.com