Κυκλοφόρησαν φήμες για μια δοκιμαστική έκδοση του Princess Peach: Showtime! από τη Nintendo αυτή την εβδομάδα, και τώρα επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Princess Peach: Showtime! είναι πλέον διαθέσιμη στο Nintendo Switch eShop, ανακοίνωσε η Nintendo την Τετάρτη. Η Nintendo ξαφνικά κυκλοφόρησε τη δοκιμαστική έκδοση πριν από την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 22 Μαρτίου.

Δείτε ακόμα: Επίσημο Τουρνουά Mario Kart 8 Deluxe για το Μάρτιο 2024

Το Princess Peach: Showtime! θέτει την Peach στο επίκεντρο για πρώτη φορά σε σχεδόν δύο δεκαετίες. Η δουλειά της Peach; Να σώσει το θέατρο Sparkle από τους κακοποιούς Grape και το Sour Bunch. Για να σώσει το θέατρο, η Peach συμμετέχει σε διάφορα θεατρικά έργα – φορώντας διαφορετικές στολές με μοναδικές ικανότητες – για να αποτρέψει τους κακοποιούς. Η δωρεάν demo έκδοση επιτρέπει στους παίκτες να φορέσουν τις στολές Swordfighter Peach και Pâtissier Peach και να περιπλανηθούν στα αντίστοιχα επίπεδα. Μπορείτε να δείτε διάφορα αποσπάσματα από το gameplay του Princess Peach: Showtime! σε ένα νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με την ανακοίνωση – τα αποσπάσματα δείχνουν τις προαναφερθείσες Swordfighter Peach, Ninja Peach, Figure Skater Peach και μερικές ακόμα.

Η Nintendo έδειξε επίσης έναν επιπλέον τρόπο παιχνιδιού, τον Αποστειρωμένο, όπου η Peach μπορεί να αντιμετωπίσει κύματα εχθρών και να κερδίσει ανταμοιβές, όπως νέους τρόπους να προσαρμόσει τις εμφανίσεις της Peach. (Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε και τη συντροφιά της, την Stella.)

Δείτε επίσης: Νέο Special Edition Xbox Series X SpongeBob SquarePants

Μετά το παιχνίδι Princess Peach: Showtime! που παίχτηκε σε εκδήλωση προεπισκόπησης τον Φεβρουάριο, η Polygon χαρακτήρισε το παιχνίδι “γοητευτική, απλή περιπέτεια”, αλλά σημείωσε ότι μερικές φορές το παιχνίδι αντιμετωπίζει δυσκολίες στην απόδοσή του στην παλαιότητα του hardware του Nintendo Switch. Το Princess Peach: Showtime! παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2023 μετά από ένα teaser τον Ιούνιο. Το τελευταίο παιχνίδι της Nintendo με πρωταγωνίστρια την Peach είναι το Super Princess Peach, το οποίο κυκλοφόρησε το 2005 για το Nintendo DS. Φυσικά, μπορείτε επίσης να παίξετε με αυτήν στο Super Mario Bros. Wonder, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο.

Πηγή πληροφοριών: polygon.com