Το Google One, η συνδρομητική υπηρεσία που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους πελάτες επεκτεινόμενο αποθηκευτικό χώρο στο cloud, περιλαμβάνει πολλά οφέλη για όσους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν μηνιαία (ή ετήσια) συνδρομή.

Δείτε επίσης: Το Google One «παίζει κρυφτό» με το πρόγραμμα των 200 GB

Οι πληρωμένες συνδρομές της υπηρεσίας προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο στο cloud από 100GB, μέχρι ένα μέγιστο των 30TB, αλλά τα περισσότερα επίπεδα του Google One αποκτούν κάποια επιπλέον προνόμια. Για παράδειγμα, προσφέρει μια υπηρεσία VPN σε όλα τα πλάνα, καθώς και τη δυνατότητα για έως και πέντε επιπλέον μέλη της οικογένειας να μοιράζονται μια συνδρομή.

Άλλα οφέλη που έχουν οι συνδρομητές του περιλαμβάνουν βελτιωμένες λειτουργίες επεξεργασίας (Google Photos), το Gemini Advanced (μόνο για το 2TB AI Premium Plan), πιστώσεις Google Play, καθώς και αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας του τηλεφώνου στο Android μέσω της εφαρμογής Google One.

Fitbit Premium

Από αυτήν την εβδομάδα, προτέθηκαν δύο σημαντικές υπηρεσίες στη συνδρομή Google One: το Fitbit Premium και το Nest Aware. Η μηχανή αναζήτησης επιβεβαίωσε στο 9to5google ότι “το Fitbit Premium & το Nest Aware είναι προς το παρόν διαθέσιμα με τα Premium σχέδια στο Ηνωμένο Βασίλειο.”

Δείτε ακόμα: Η Apple εμποδίζει την Epic να επιστρέψει στο iOS

Nest Aware

Αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι πληρώνουν για το προηγμένο πλάνο Google One 2TB θα λάβουν και το Fitbit Premium και το Nest Aware δωρεάν. Να σημειωθεί ότι το Fitbit Premium απο μόνο του κοστίζει $9.99 το μήνα ($79.99 το έτος), ενώ το Nest Aware κοστίζει $8 το μήνα ($80 το έτος).

Η Google προσφέρει επίσης στους πελάτες τη δυνατότητα να προσθέσουν το Nest Aware Plus στο προηγμένο πλάνο Google One για επιπλέον £5.99 το μήνα. Το Nest Aware Plus συνήθως κοστίζει $15 το μήνα ($150 το έτος), οπότε αυτό φαίνεται σαν μια πολύ καλή προσφορά για όσους χρειάζονται περισσότερα από αυτήν τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Πηγή: phonearena